- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zayka
csendes tag
Nem tud valaki nekem ilyen stb-t eladót?
-
zayka
csendes tag
De set top boxal müködik nem?
-
zayka
csendes tag
A tv Típusa Hyundai HLF32906
-
zayka
csendes tag
Ha csak DVB-T TUNNER VAN A TV-MBE MIYEN SZOLGÁLTATONÁL TUDOK DIGITÁLIS TV-T NÉZZNI?
-
zayka
csendes tag
Nah szóval szerintem nincs nekem benne H.264 csak sima DVB-T van benne de visszont van Cl foglalatom!akkor tudok valamit elérni?venni kell egy conax modult arra rá jöttem
az árgépen nézegettem na most nekem digi tv-m van ilyenkor mit tudok csinálni hogy jöjjön digitális csatorna?ugy lehet hogy ne kelljen elöfizetöi dijat fizetnem valahol mert vann sok féle conax modul ahogy nézzem
vagy mit tudok csinálni?hogy legyen digitális csatornám? -
zayka
csendes tag
Na bocsi el irtam nem DVB-S Ha nem DVB-T van a tv-be
akkor ugyan ugy kérdezem mint az elöbb DVB-T ,? -
zayka
csendes tag
Oké most már csak 1 valamit mondjatok meg nekem! sima DVB-S Lcd tv-vel mit tudok egyáltalán kezdeni?hol tudom használni digitális csatornák vételére?(és hogyan)
vagy milyen szolgáltatonál! semmi stb nélkül -
zayka
csendes tag
Hello!Vettem egy DVB-T MPEG4-ES TV-T DE NEKEM DIGI TV-M VAN ÉS IGY DVB-C KELL NEKEM HOGY TUDOM MEGOLDANI?CSAK SET TOP BOXAL?VAGY VANNAK USB-S TV-TUNEREK OLYAN NEM JÓ?AMI TUDJA A DVB-C MPEG4-ET?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Toshiba P300 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest