- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ArGab
őstag
Tud, egy ideig én is használtam, bár kicsit szegényes a DVB-T képessége (fejlesztés alatt van, a PRO verziók között lesz majd egy fullos DVB progi, meg BD lejátszó). Megadott frekvenciákon belül végigkeres és összeállít egy listát, de csatornalistát szerkeszteni nem lehet manuálisan, felvenni, timeshift szintén nincsen. Viszont megy a DXVA (bár nálam m1-nél valamiért rendszeresen beszemetesedett a kép, amit DVBViewerrel nem tapasztalok) és nálam ment AAC is kapásból.
vegyszer: műanyag ablak és keret van, és nem panel, hanem tégla, olyan jó 40 centis fallal.
Hasznos kis eszköz, nem is tudtam hogy létezik ilyen. Egyébként mint feljebb írtam, megoldódott, szépen megy most a kis botantennájával is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook és Getac S410 6-11.gen gar.
- BESZÁMÍTÁS! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest