- iPhone topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Meglepetés az iPhone Air hajlítópróbáján
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Netrat
csendes tag
válasz
zhagyma #4025 üzenetére
Én még ugyan nem gondoltam rá, de az MPC/MPC-HC szerintem nem tud beállítani egy tunert a vételi frekvenciára. A driver nem szokott "beállító/hangoló" dialógusablakot tartalmazni és az MPC/MPC-HC-ban sem tudok ilyen beállítási lehetőségről.
Hát pedig, de.
Nekem egy AVerMedia DVB-T Super007-es PCI kártya van a gépemben, és telepítéskor kipróbáltam, hogy a gyári AVer driverek nélkül mi az ábra. Windows He7es van a gépemen, 64 bites. Nos a Media Center minden különösebb biztatás nélkül szépen megkereste és beállította a csatornákat. A vétel/képminőség még mintha valamivel jobb is lenne, mint a kártyához kapott AVer driverrel és programmal, ennek ellenére a kipróbálás után az AVer cucca mellett döntöttem, mert utálom a Picipuha különböző elvetélt médialejátszási kísérleteit, a Windows Media Player is alapállapotban le van dózerolva a gépemről.
Ha valaki a PC-s DVB-T megoldást szeretné, és még nem döntött a vasról, akkor jó szívvel ajánlom a fenti tunerkártyát. Mindent tud, amit tudnia kell, és elég jól tudja, lepkeantennával, padlóig föltekert erősítővel 50 klickről fogom az adást még élvezhető minőségben. A tunerhez jár a távirányító, bár azt a Windws Media Center nem kezelte.
És az alapkérdéshez: abban a notiban valószínűleg csak opcionális a tuner, de valójában nincs beleépítve, ha a "gyárilag" előtelepített Windows nem tud róla. Ilyet láttam már pl. szervizre hozott HP notiban, de valószínű, hogy más márkáknál is képesek kispórolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Új Hyperx Alloy Origins Core Mechanikus Gamer Billentyűzet eladó! DE/Német
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad W541 - i7-4810MQ I 16GB I 512SSD I K1100 I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3242
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest