Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Yettel topik
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murphistic
aktív tag
válasz
Pilács
üzenetére
Szervusz!
Nem tudom mennyire jön számításba, de szerintem nézz utána a DVD-felvevőknek. Analóg tuner mindegyikben van, DVB-T -t is látogattam az utóbbi időben és mivel újabb DVD-masinák, ezért HDMI is szokott rajtuk lenni. LG-k között azt hiszem láttam ilyet, ami mindent tudott, a DVB-C-t leszámítva. Persze az ára "kicsit" magasabb mint egy sima DVB-T STB-nek.
Szerk.: például Sonyk, bár DVB-T-t itt nem látok: http://www.sony.hu/product/dvd-recorder -
nfsu17
veterán
válasz
Pilács
üzenetére
Én nem nagyon vagyok képben már, pedig eddig azt hittem.
és a kicsire elég lenne az analóg, nem fizetnék még egy beltériért,
analóg esetén nem kell beltéri, csak egy madzagod van.a lényeg, hogy monitorra lenne kötve,
gondolom a monitor hdmi-t tudna fogadni...scart nem hiszem, hogy van rajtaaz a kicsi tévé
ez lenne a "kicsit tévé" akkor a nagy mellett? máskülönben nem értemígy kell a HDMI kimenet
igen, akkor a monitor miattés az analóg tuner...
stimmt, akkor már értem.Viszont akkor nem tudok segíteni. Tudok sok készüléket, csak T, vagy csak C, esetleg T+C, vagy S2+T+C, de egyikben sincs analóg. Van egy panasonic dvd felvevőm, abban van analóg tuner, de hdmi meg nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Billentyűzet-választó: mechanikus vs membrános – kinek melyik a jobb?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Amazon Prime Video
- Két kamerával cserélné az iPhone Air a zakót kapucnis pulcsira
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sikerült önállóan 1 GHz-re és két magra ugrania Indiának
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Összeszerelésre váró komplett gépezet várja új gazdáját!
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehet
- Asus P5a-b Ss7 dobozos alaplap / K6-2+ 500mhz / Voodoo 3 /Awe 64 / Big Box Game
- Eladó 82 colos 4K HDR Samsung TV
- PC bontás - be quiet Silent Base 600, be Quiet 550W, B760M DDR5, i5-12400F, 32Gb, RTX 3080, 1Tb SSD
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wassermann