Hirdetés
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Élő Fordítást hoz a Mikulás az európai AirPods tulajoknak
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
DVB-T
tag
válasz
wassermann
üzenetére
lehet, hogy érzéketlen a tunerje..
ez az egész azért volt érdekes, hogy HD adással ki lehessen próbálni az LCD panelt, maga a media center megoldás nem érdekel, főleg úgy, hogy benne a DVB_T tuner és el kell indítani a PC-t, hogy esetleg HD adást nézhessek..nem fogok internetes tv-t nézni és rádiót hallgatni, szerintem/nekem jobb az a megoldás, hogy egy jó LCD, egy jó laptop, minden/mindenki végzi a maga dolgát..
Másrészt, mivel ha akadozva is , de láttam a HD-s képet csak megerősítést nyert bennem az , hogy az mpeg2-es adás CRT-hez való, az mpeg4-es LCD-hez(plazmához), HD-s adás után mpeg2-es műsort nézni ugyanazon az LCD -n olyan, mintha agyongasznált VHS kazettát néznénk CRT-n, sokan beugrottak, hogy ez a divat vettek LCD-t(plazmát), de minek, HD-s adás nem sok van, azon belül még kevesebb, ami értelmes..műholdazok, naponta követem mi történik, egyenlőre nem is cserélem le az mpeg2-es beltérimet, marad a CRT-ez a legjobb kombináció ma, még 1-2 év és talán változik, addigra olcsóbb lesz az LCD és az mpeg4-es beltéri(DVB-T és DVB-S)
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-Link WR1043ND router
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen videókártyát?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Csere-Beszámítás! Gamer Notebook! MSI Thin 15 B12UC! I5 12450H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512GB SSD!
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő