- Google Pixel topik
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem nyílnak a Foldok?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Yettel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Üdvözlünk a DUNE médialejátszók topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BBéci
legenda
válasz
Skyhunter #10765 üzenetére
A repülőtérhez nagyon közel lakom, de a leírt hiányosságok miatt nem nekem valóü az a távirányító. Az info gombot rendszeresen nyomkodom, leginkább a hátralévő idő miatt, de a bitrátát is szoktam nézni. Gyakran váltok hangsávot és feliratot, amikor valami fordítási hibát vélek felfedezni, akár a feliratban, akár a szinkronban. Utóbbi csakis akkor fordul elő, amikor feleségemmel nézünk valamit, mert alapvetően gyűlölöm, betiltanám a szinkront.
Tehát azok a dedikált gombok számomra nélkülözhetetlenek. Akárcsak a 10 mp-es és 1 perces léptetés. -
arcitec
addikt
válasz
Skyhunter #10768 üzenetére
A Popconr Hour A-400 távja is úgy működik, hogy egy gomb le van nyomva, bekapcsol a világítás. Egyébiránt olyan erős a világítása, hogy majd lámpának is megfelelne.
Ez teljesen rendben van nem értem a problémáitok, bocsi persze kinek mi, nekem jó így. Azon túl minden távon a gyakran használt gombok, mint a vakoknál, mondhatni reflex elérése, sötétben a villanykapcsolót a falon. Szinta autó rááll az újam a megfelelő gombra, max. kis tapogatás.
Esetleg a mozgás érzékelős bekapcsolás lehetne, de : 1. hol van az?. 2. Ha odébb rakod is bekapcsol. Szóval csak gondolatolvasó távval lehetne mindenki kedvére tenni. Szerintem.. -
blakey
titán
válasz
Skyhunter #10765 üzenetére
Az R3, bár világít, de halványan.
- R3 nem világit, világosabb a feliratozás, ahogy korábban írtam.Ami kifejezetten idegesít, hogy nincs audio/subtitle dedikált gomb rajta
- van rajta.
Valamint az info gomb sem működik, be kell lépni egy menüben akkor látszik.
- hol nem működik? 8K Pro Pluson, Premier 4K Pro-n, Homaticson működik. -
Dorian
félisten
válasz
Skyhunter #780 üzenetére
A hátulján lévő USB-kre külső vinyót tudsz dugni.
Nem hiszem, h távolról ki tudjuk találni mi a gond, de saját D1-emnek is már vagy egy éve gondja van a különböző rádugott cuccok felismerésével: belső USB-re dugott memóriabővítő pendrive, belső HDD, külső USB-n csatlakozó HDD-k. A vinyókat előbb utóbb, esetleg újraindítás után még mindig felismerte, húzom-halasztom a szervizbe cipelést.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával l
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest