Hirdetés

Aktív témák

• azzio

aktív tag

válasz bali79 #511 üzenetére

Örülök, hogy Te tudod, mi a lényeg, de azért elmondanám, szerintem mi az:
    az a lényeg, hogy akinek az élete attól egy kicsit sem fog megváltozni, ha a kender fogyasztását törvényileg szabályozott keretek között dekriminalizálják (mint pl. feltételezem a Tiéd sem fog), azok nem próbálnak meg csakazértis betartani azoknak, akiknek ez pozitívumot jelent. Jó, belenyugodtam, hogy a magyar emberek többségének primitív világképéből kiirthatatlan összetevő a gyűlölet és az intolerancia, és továbbra is bűnözőként fogjátok számontartani azt, aki kendert mer szívni (még mindig nem értem, hol ártok neked ezzel...)
    De abba továbbra sem tudok belenyugodni, hogy pusztán butaságból és hozzá nem értésből valamiről megingathatatlanul rossz véleményt alakítasz ki, és egy alacsonyabbrendű lényként tekintesz arra, aki ezt támogatni meri...

És ha magának a kendernek a jó/rossz tulajdonságait nézzük, igencsak alul maradnak a negatívumok, a kender káros hatása kizárólag abból ered, hogy a legelterjedtebb fogyasztási mód a cigarettában való elszívás, amivel füstgázok és karcinogén anyagok (jó tudom, ne használjak laikus közönség előtt szakszavakat - tüdőnyálkahártyát irritáló összetevők) jutnak a tüdőbe (mondjuk 2-3 cigarettának megfelelő mennyiség egy szálból, de egyet ált. 3-4-en szívnak)

Ja: ne hozzak a nyakadra mégegyet... ezt ugye te is csak viccnek szántad??:))

Aktív témák