Hirdetés
-
Digitális Állampolgárság Program
lo Talán láttátok utcán a hatalmas "legyél te is digitális állampolgár" reklámokat. Ugyanis született egy...
-
Jövő tavasszal érkezik az NZXT AMD X870E-s alaplapja
ph A cég két színben készülő újdonsága hozza a termékkategória sztenderdjét, és persze a letisztult dizájnját is messziről felismerjük.
-
SlavicPunk: Oldtimer - Jövő hónapban érkeznek a konzolos kiadások
gp Kicsivel több mint egy évvel a PC-s verzió után PlayStationön és Xbox-on is játszhatunk a programmal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Első bekezdésben:
"legújabb gberációját" -
mhydas99
aktív tag
Nagyszeru, szoval megint az lesz hogy a sima S24 olcsobb/ugyanannyi mint ez a gyengebb verzio
-
Predatorr
őstag
Minden nap ápr. 1!
bollokcs80: Ha nem létezne megfelelően széles vásárlói réteg jóval nagyobb mohósági együtthatóval, mint matematikai segédprocesszor-kapacitással, egyetlen termék esetében sem működne ez a lehúzás. Lehet várni, vagy venni Xiaomi 14-et. Ráadásul az S széria többi tagjával is mindenki nyűglődik (visszavágott funkciók, stb), ahogy olvasom. Nevéből él a cég.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
Predatorr
őstag
válasz bollokcs80 #5 üzenetére
Az emberiség általános IQ-elolszlása miatt.
Az AMD is igazolta, most jelentették be, hogy nem az igényes vásárlóréteget célozzák ezentúl a VGA-ikkal (ami rég nem talál), hanem a széles tömegeket, mert akkor majd felmegy a piaci részesedésük."Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
cs.zs.
veterán
válasz bollokcs80 #5 üzenetére
Átlag európai samsungos xiaomis iphone-os család vagyunk,
úgy látom hogy ilyen árak mellett szépen lassan érik az egyebekre nyitás...
pl Honor ?...itt kérem mindenki!
-
doooo
veterán
Jaj nagyon szívat az AI, borzalmas. Mondjuk, hogy miben, azt senki nem tudja, de hát istenem. Azért egy mondatba csak belefért. Remélem nem azt fogod mondani, hogy nem tud magyarul és ezért.
Amúgy meg ahogy előttem írták, te mondj egy olyan mobilt vagy bármilyen szoftvert a történelemből, ami nem volt bugos. Természetesen nem fogsz tudni mondani, mert ilyen nem létezik, és soha nem is fog létezni.
Semmivel nem bugosabb egy S24U, mint bármelyik konkurense, és ez az összes többire is igaz.[ Szerkesztve ]
-
NightDante
csendes tag
Vicces lesz, hogy az s24+ olcsóbb lesz majd, mint a 24FE Black friday-kor. Samsung.at weboldalon legalábbis ez volt tavaly.
-
doooo
veterán
Egész pontosan hol fellelhető ugyanazért az árért? Egy Magic 6 Pro-ban hol van több "innováció", mint egy S24U-ban? Mi számít innovációnak nálad? Mert gyanítom nem az, ami valóban annak nevezhető.
Meg persze említetted a Xiaomit, meg az Apple-t is, akkor már azokról is beszéljünk. Hol van a Magic6-ban több innováció, mint pl. egy Xiaomi 14 Ultrában?
Tök jó, ha tetszik a Honor, de ha úgy is van, ne ilyen mondvacsinált kifogásokkal igazold ezt (nem is kell kifogás amúgy, hisz mindenki azt vesz, amit akar).[ Szerkesztve ]
-
Szena67
tag
Mérik a samsung felbeszélők hatékonyságát. Kirúgások várhatók.
[link] -
-
cs.zs.
veterán
válasz bollokcs80 #18 üzenetére
Volt hajlíthatóm. Z-Flip 3 5G 8/128GB. [kép] [kép] [kép] Kinyitva brutálisan hosszú volt nekem. Kis kezem van, nekem ez kinyitva totálisan 2-kezes telefon volt.
Mindegy, a lényeg az, hogy én azt vallom, flipes telefonra NEM való nagy külső kijelző, csak max akkora, amekkora ezen is volt. Eként a jelenleg elérhető flipesek között nálam abszolút a Moto Razr 40 nyerne, és ezzel jó sokkal a jelenlegi Samsung-ár alatt vennék telefont. A bézs nagyon tetszik belőle. Kár hogy kifut, év végén lehet vettem volna egyet...
...itt kérem mindenki!
-
Rigormortiis
veterán
-
Bogyi007
veterán
Az előd S23 FE árazása is mégcsak mostanra lett "baráti" - egy hónapja hoztam ki a Telekomtól 181e forintért a Moments & Magenta 1 opció által az alspmodelnak számító készüléket.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Predatorr
őstag
válasz Kacsakompot #10 üzenetére
DOS rémlik? Azon soha nem futottam hibákba. Amíg a zemberek megveszik a szart, MERT KELL, nem lesz jó OS, meg más sem.
dooo: Ha szívat, miért vettél és miért véded annyira, ha nem pénzért?
Pedig de, tudtam.
Na, kezdesz lassan rájönni, miért dekkolok még az A52S-en. Azon pl. nem bugos az AI. Bár sok más meg igen.cs.zs.: Nézd meg a Honor felhozatalt speckókban GSMarénán. Mind gagyi valamiben, vagy ott a csúcsmodell 2 Xiami csúcsmodell áráért, annál gyengébb hardverrel.
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
oxide83
aktív tag
S21 FE-t cserélt volna év végén, ilyen ár mellett viszont Brand váltás lesz. A oneplus 12 ára szinte olcsóbb lesz addigra úgy hogy még a 100 wattos töltőt is adja a dobozban, sokkal jobb akksiidő, kijelző, sokkal gyorsabb, nem melegszik stb. Az S24FE szart se ér ennyi pénzért.
-
doooo
veterán
Amúgy akik pattognak az ár miatt (amiről azóta azt mondják, hogy mégsem akkora lesz), azoknak mit is számít ez? Van olcsóbban jobb? Nem egyszerűbb azt venni, erre meg tojni? Nyilván S24-et meg S24+-t kell venni ehelyett (ha házon belül nézzük), ha azok jobban megérik. Mit számít, hogy ez mennyi lesz az elején? Ennél értelmetlenebb drámázást el nem tudok képzelni perpillanat.
-
ProEvoFan
nagyúr
Media Marktban ha beviszel egy nem működő telefont, akkor az s23 210K, az s24 260K...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 BLACK DS 256GB, független, alig használt, tökéletes állapot, 2.5+ év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256 (7 ciklus az aksiban)
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB Független Hibátlan/2025.07.16.Apple Gar./Akku 100%/p3699
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest