Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mclood

csendes tag

Kerek 2 hét leforgása után meg is érkezett a telefon. Egyszerű csomagolásban érkezett.
    Doboz tartalma:
    - Telefon (beépítette aksija van)
    - Töltő + adat kábel (itt meg említeném hogy 9V 2A ami egy elég gyors töltőnek mondható)
    - OTG kábel
    - Átlátszó szilikon tok
    - Kijelző védő fólia
    - SIM kártya retesz nyitó
    - meg a szokásos papír fecnik

Amit hiányoltam belőle az egy head set , de ezt leszámítva minden rendben.
    Külsőleg tetszik, hogy van gyárilag rajta fólia és amit leírásban sehol nem találtam,de mégis van benne az az értesítő led ami szolidan villog (egyenlőre ha merül akkor pirosan,ha értesítés vagy nem fogadott hívás akkor kéken villog. Ebben jobban tetszik mint a Doogee DG700-ban mert abban olyan erős volt a led hogy este felkeltem rá eleinte)
    A belső menüje elég letisztult nincsenek benne felesleges dolgok (most használtam először 6.0-ás droidot)
    Bekapcsoláskor 38%-on volt a telefon és amint érzékelte, hogy milyen hálózaton/régióban van automatikusan át állt magyar nyelvűre (ez szerintem egy nagyon jó funkció).Ez volt egy napja azóta folyamatosan aktív volt rajta a net amiből kb 16 óra wifi többi mobilnet (4G).Néztem rajta 20 percig videókat HD minőségben,meg aránylag elég sokat játszottam vele ( Pokemon GO aki netán nem ismerné nem nagy grafikás játék de a netet meg a GPS-t folyamatosan használja).Képen mellékelve mutatom hogy a gyári töltéssel is elég sokat bírt.
    Egyenlőre ennyit tudok mondani róla későbbiekben meg írom hogy mennyit is bírt az aksija

Új hozzászólás Aktív témák