Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Yettel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
Új hozzászólás Aktív témák
-
edeleny
őstag
válasz
lionshamlet
üzenetére
A Néró ilyen akadozásokat nekem is csinált, de nem tudom miért, egyszer csak abba hagyta.
Nem lehet hogy a PC-n az energiagazdálkodás zavar be? Leállítja a vinyót, majd újraindítja?Az hogy a lejátszó mit játszik le specifikus! nekem LG lejátszóm van DLNA-ról nem játszik BD-t, USB-ről menü nélkül streamolva igen.
DVD iso-t hálózatról menü nélkül USB-ről menüvel, mindennel. -
edeleny
őstag
válasz
petakpa1
üzenetére
Ha egy szóval kellene válaszolnom, akkor DLNA szervernek a Nero Mediahome4-et ajánlom. Nekem Free verzióban adták mind a két LG TV-hez.
Magyar, egyszerű semmi csicsa. Igaz időnkén (valószínűleg miattam) újra kellett telepítenem.
A könyvtárakat szépen frissíti, az az amit bemásolsz megjelenik szinte azonnal a TV-n!A PC-ről nem nagyon tudod elindítani a lejátszást! El lehet de nem egyszerű.
DLNA lehetőségek korlátozottak. Hangsáv, felirat váltás esetleges, legalább is az LG-en.
A képekkel nincs baj, azokat szépen átviszi!Milyen TV-t?
Én csak LG, vagy Samsung-ot tudok ajánlani! Full HD-t!
Nagyim vett egy Tesco-s Hyundai TV-t, elméletileg lejátszós, gyakorlatilag nem,
de ezt neked kell tudni mennyi keret van rá.(egy biztos, én vettem két "okos" TV-t, gyakorlatilag most vennék két sokkal nagyobb "butát" + egy média boxot! )
-
edeleny
őstag
Én egy ideig a TV-hez (LW5590) adott Nero MediaHome4-t használtam.
Nekem a 49 gigás Avatár gond és szaggatás nélkül ment. PC-router-swich-tv összeállításon.Én is leszedtem a SmartShare-t, de annyira nem jött be.
Inkább most a Plex-et használom, ez is fenn van az LG oldalán.TV is válogatós, van ami szaggat, és a médialejátzón mg szépen fut! (PC-router-swich- LG DP1)
-
edeleny
őstag
válasz
SonicVersus
üzenetére
Nekem LG-van, azon sem mennek DLNA-n keresztül, csak USB-ről!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kuponkunyeráló
- Vezetékes FEJhallgatók
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- További aktív témák...
- Sapphire PULSE RADEON RX 9070 XT 16GB
- Honor50-5G,8+2GbTurboRam,256GbRom,Snapdragon778Gprocesszor,2340x1080-120Hz,66W,108Mp,4k30fps!
- Logitech MX Keys (ENG/INT) hibátlan állapotban Logi Unifying USB vevőegységgel.
- nVIDIA GeForce GT240M 1024MB laptop videókártya
- minigép/ i5 6500/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ HP800G3 35W/ számla/ garancia
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest