Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már akinek....
Karácsonyra kaptam volna a feleségemtől egy Huawei Watch Gt4-et, mert megjegyezte, korábban volt egy megjegyzésem, hogy milyen nagyon tetszik
Láttam, hogy 46 mm. Éreztem, hogy ez nagy lesz, ezért elmentem a médiába, és felpróbáltam nem pont ugyanazt, hanem a fekete változatot, de a méret szempontjából mindegy. Aztán megbeszéltem a feleségemmel, hogy bármennyire is tetszik, de ezt inkább hagyjuk, mert ekkora órát nappal se fogok hordani, nemhogy még éjjel is (reggelente egy Huawei Watch Fit ébreszt diszkrét rezgéssel)
De a feleségem 44 mm-es Samsung Watch 5-öse is nagy nekem. -
tomboy0013
veterán
Nekem is a káva a legnagyobb gondom. Méretben meg formában tökéletes lenne alvás figyeleshez, a jelenlegi TicWatch-om erre nehezen használható. Tetszenek a nagy órák, csak aludni nehéz velük. Remélem csiszolnak a PW3-nál a káva méreten is, nem csak kiadnak egy ugyanolyan órát nagyobb méretben.
-
nozs23
addikt
Szerintem a legnagyobb gond vele, hogy az előlap fele káva. Hiába rejti el a Ui, az a terület nem használható, ez az igazi gond.
-
Nem a 41 mm-es óra kicsi, hanem a többi böszme nagy. Mivel a többi elég régóta nagy, a juzerek kénytelenek voltak megszokni a májkrémkonzerv méretet. A 44-48 mm-es órák után már persze, hogy kicsinek érzik a 41-et. Viszont ez a méret alvás közben sem zavaró, tehát alvásfigyeléshez és rzgéssel ébresztéshez ideális
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Ultra 3 Natur Titaniun
- új garmin venu 4 45 mm. +gyári garmin textil szíjjal
- Apple Watch Ultra 2 Black 100% Akku GARANCIÁS 4 szíj TOP állapot
- Eladó egy s21+ 5g
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest