- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
batorharcos
csendes tag
Valószínű, hogy tényleg a hanggal lesz probléma. Eddig nem is foglalkoztam a tömörítéssel. Egyszerűen csak bekapcsoltam full processing mode-t, de nem állítottam be semmilyen compressiont. Otthon kipróbálom. Köszönöm az eddigi segítséget.
-
batorharcos
csendes tag
Az eredeti felbontás 640x480 majd divx-be történő tömörítés során a virtualdub-ban rápakoltam 320x240-es filtert. Hang van rajta.
-
batorharcos
csendes tag
Részletezve
VHS -ről bedigitalizáltam néhány dolgot. ASUS v3400 kártyám van. asv1 tömörítést használtam formátumként. így kb. 1óra 3.5 gb körül van. Ezt szeretném Divx-el betömöríteni úgy hogy ráférjen egy 1 óra 1 CD-re. De csak 44 percet tudok kicsikarni belőle, akármilyen bitrate-ot választok. nem akarom elhinni, hogy csak ennyi férne rá egy CD -re. -
batorharcos
csendes tag
Asv1 formátumban van néhány avi fájlom bedigizve. Ezeket akarom még valamilyen szinten divx-el vagy xvid-el összenyomnyi kissebb mértűre. Kiszámoltam a megfelelő bitrate-et de valahogy nem akar összejönni.
Ha valakinek van ötlete szívesen venném.
hello
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest