- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
Aktív témák
-
sztyui2
őstag
válasz KTTech #43699 üzenetére
Jaja, most amit írtam, ahhoz még akkor hozzácsapom, hogy ha már finomhangolom, akkor rá is mentem a meglévő presetet, és akkor finomhangolva lesz, de basszus erre jópár napot rá kéne szánni, igazából ha nem érnék rá megcsinálni, akkor most nagyon ideges lennék, sőt ha cégem lenne és a mostaninál sokkal nagyobb tételben mennének a dolgok akkor még idegesebb lennék, bár akkor lehet ráküldeném valamelyik alkalmazottamat, hogy csinálja meg...
-
spanyoll
addikt
válasz Sir Riccio #43698 üzenetére
Hm, ez tuti? Ha nem baszarintja el a képeket akkor viszont megtartom. Új presetet csinálni meg fél perc.
no offense, de nem értettem, hogy miért lett mindneki ekkora lr4 szakértő, erre látom, hogy warezon már elérhető
[ Szerkesztve ]
"Super perfundo on the early eve of your day."
-
sztyui2
őstag
válasz spanyoll #43702 üzenetére
Igen, ez tuti, ezt eddig is tudta mindenki, legalábbis én azt hittem... Az újonnan készített képeidnek is be lehet állítani a 2010-es process-t, és akkor LR4-ben dolgozva ugyanazt a felületet kapod, mintha LR3-ban dolgoznál, szal ilyen értelemben nem "bassza el" a képeket, meg abban a módban a presetjeid is működni fognak, viszont az új, LR4-es funkciók nem fognak működni.
-
cOxeR
Ármester
válasz sztyui2 #43701 üzenetére
Azért a valóságban ne mondd már, hogy annyira sok presetet használ bárki is, hogy ne lehetne megcsinálni őket újra... habár a divatfotózásban egyáltalán nem vagyok jártas... nekem van 5-10 kigyúrt presetem, meg egy két gyárit is használok és utána testreszabom.
No igen, akinek van erre embere... annak nem fáj ilyen miatt a feje.
-
sztyui2
őstag
Tévedsz, kurvajó effektek vannak, nagyon hasznosak, ennek kb 50-60%-át két-három naponta használom különböző képeken. Ilyen exposure századonként léptetve dolgok nincsenek is köztük egyáltalán...
Szóval elég szopás lesz megcsinálgatni, őket, bár azért van 30-40 preset,amik a kedvenceim közé tartoznak,azokra különösen oda fogok figyelni, de mostmár legalább látjátok, hogy nálam azért ez elég nagy probléma, és nem ok nélkül sírokDe kezdem azt hinni,hogy csak én vagyok itt ilyen hardcore felhasználó? 212 preset meg 640mb-os PSD kiüti nálatok a biztosítékot, nálam ezek tök alap dolgok Vagy csak én vagyok olyan, aki egyetlen képbe beletol 4-5 óra retust is adott esetben?
[ Szerkesztve ]
-
cOxeR
Ármester
válasz sztyui2 #43714 üzenetére
Például? Tényleg érdekelne mi mindent tartogatsz a tarsolyban... jöhet privátba is, ha nem akarunk szétoffolni mindent.
Minek annyi preset... egy adott sorozat képén, rendbe rakod a kívánt értékeket, és ráhúzod a többire... úgy is minden fotózás más-más környezet... jó esetben.
-
*Ropi*
félisten
Én nem LR-ben presetelek, így emiatt nem fáj a fejem. Egyébként sincsen 10-nél több presetem... Ciki?
A többszáz MB-os psd az átlagos, bár ahogy láttam, lehetett volna mit összevonni abban amit átküldtél és akkor rögtön a negyede lenne kb.
4-5 óra retus attól függ, hogy sok-e vagy kevés, hogy mit csinálsz annyi idő alatt. Én töltöttem már magazinretussal 2 napot egy női arc portréján, de ott szó szerint hajszálanként tettem helyre a dolgokat. Vagy 18 órát egy tárgyfotón, ahol szinte teljes egészében újra kellett rajzolnom a tárgy mintás felületét (ilyenkor áldom az eszemet, hogy vettem Wacom táblát). Persze ezt nem csinálja meg az ember minden képen: egyrészt mert időrabló, másrészt meg nem minden megrendelő tudja megfizetni...
[ Szerkesztve ]
Weboldalam: http://karpatisandor.hu
-
m3ss
veterán
just black & white gallery
eleg komoly kepek..https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
cOxeR
Ármester
Este mindenki kémlelje azért az eget... [link]
-
-
gab.m
senior tag
válasz fattyu #43725 üzenetére
Annyira bátor nem lennék. Úgy értem ezt, hogy itt pesten a sok fényszennyezés mellett örülök, ha egy kis részletét el tudok kapni, ahhoz meg elég a tele. Na de üsse kő, rakok magam mellé egy nagylátót is, hátha
-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
-
Viszlát
addikt
Nézegetem a képeiteket és irtózatosan... Na de talán a nem túl távoli jövőben újra lesz felszerelésem.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
törölt tag
Az a 212 nekem is soknak tunik kisse, plane, hogy eddig osszesen annyi kepet nem lattam toled. A Flickr-en pl most 185 fotod van, akkor ezekszerint mindhez legalabb kulon van egy preset-ed? Vagy csak a legtobb preset-re epulo cuccodat akkor nem publikalod. Mert igy utolag visszagondolva a ltott kepeidre az utomunkaid nem annyira valtozatosak a publikalt fotoidon ami indokolna ekkora mennyisegu preset megletet... Ezzel persze nem azt mondom, hogy nem jok, csak azt, hogy en ennyifele variaciot eddig nem veltem felfedezni a kepeiden.
-
m3ss
veterán
nem ertem mi a koncepcio itt a hold meg a nyarigumi hogy jon ossze? gondolom scak magad szorakoztattad, hamar megjott a gumi? mert egy teligumit meg egy jeges, havas utat meg csak-csak, vagy egy nyarigumit es mittudomen en egy versenypalyat, vizes utfeluletet barmit meg csak el tudok kepzelni.
de amugy szinben, kompozicioban fenyekben persze jo, csak nem ertem.https://www.instagram.com/jozsef.beko/
-
gab.m
senior tag
Basszus, szép fotó a gumi is, a Hold is, de így együtt én sem értem.. Mi vagyunk földhözragadtak, vagy tényleg nagyon elmélyült a tartalom? Gumihold, hát az még nem a sajtból van a hold..
-- Eladó cuccok: Világítástechnikai szett, Slik állvány Giottos fejjel, Dell U2312HM IPS monitor --
Aktív témák
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Okos Otthon / Smart Home
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.