Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Aktív témák
-
Alan
aktív tag
válasz
Auslander
üzenetére
Csatlakozom, habár én azért hozzávenném a Digital Alpha processzorait is, míg ki nem nyírták őket.
Így van, az Alpha processzorok előtt is fejet hajtunk. Csodálatos sorozat volt, remek teljesítménnyel és gyönyörű architektúrával, én is sajnálom, hogy véget vetettek neki.
1. Ha én adom vissza, akkor új memória foglalásakor ezt igy érintetlenül nem kaphatom vissza. Ebben az esetben elvár(ha)tom, hogy nullázva legyen.
Ha te szabadítasz fel egy memóriaterületet és megint te kapod vissza, akkor szerintem előfordulhat, hogy optimalizál és nem nullázza ki, hanem már a szabad lapok listájáról kiadja. De ezen nem fogunk összeveszni :)
És amit igazából akartál kérdezni, arra sajnos csak azt tudom mondani, hogy namespace extension-ök írásában abszolút amatőr vagyok, de a [L]http://www.whirlingdervishes.com/nselib/[/L] oldalon láttam egy jónak tűnő keretrendszert, ami alapján legalábbis feltételezem, hogy protokoll típusú NE-re is van driver nélküli megoldás. Sajnos ebben más kell, hogy segítsen neked.
<off>
Amúgy Németországban fejlesztesz, ezért lettél ''külföldi''? Miben dolgozol, meg milyen projekteken (ha itt is érdekes és elmondható)?
</off>
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Óra topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Olcsóbb lett a Game Pass Ultimate, de a Call of Dutyért cserébe várni kell
- Milyen Blu-ray írót?
- Crimson Desert
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Dell Optiplex 3050 8GB/240SSD/WIN11
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- Dell Latitude 5480 gyors üzleti notebook magyar billentyűvel i5/8GB/240GB/WIN11 1 év garancia
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Ducky One 3 FULL/TKL/SF/MINI billentyűzetek többféle színben és kapcsolókkal, plusz csuklótámaszok
- HP Victus Gaming Laptop INTEL I7-14700HX / RTX 4070 32GB RAM 1TB SSD 144Hz Gari
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest