- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Diokhan
addikt
Sziasztok.
Viszonylag laikusként kérdezem, mivel eddig cvsak asztali PC-khez volt szerencsém, de most van egy DELL latitude D620-asom.Lehet ebben a típusban videokártyát bővíteni?
-
Diokhan
addikt
válasz
premete #26901 üzenetére
Nagyon köszönöm, már megvan, és végig is futtattam. Nem jelzett hibát, Érdekes, hogy egy jóbarátom, aki korábban laptop szervízeléssel foglalkozott, említett egy érdekes dolgot. Szerinte mikrorepedés van az alaplapon, azért kapcsol ki mozdításra, vagy néha csak úgy magától. Most újraraktam a win7et, egyenlőre megy, remélem ez így is marad. Köszönöm mindenkinek a segítséget, és a fáradtságot. Nagyon köszönöm!
-
Diokhan
addikt
Sziasztok.
Használtan vásárolt DELL D620-as ketyerém igencsak furcsa dolgokat produkál. Egyszercsak kikapcsol minden előzmény nélkül, de a zsanéron lévő ledek égve maradnak, viszont minden más leáll. A cooler, a vinyó, a CD olvasó, minden. Csak úgy lehet újra működésre bírni, hogy ha a power gomb hosszan nyomva tartásával kikapcsolom teljesen, majd újraindítom, de akkor sem mindig kapcsol be, mert van, hogy elindul, majd 1 másodperc múlva kikapcsol. Ha valaki esetleg már találkozott hasonló problémával, kérem irja meg, hogy mi volt rá a megoldás, ha volt egyáltalán. Nagyon köszönöm!
Néhány info:
1.8 core2duo, 1G ram, 32 bites WIN7 Enterprise. -
Diokhan
addikt
válasz
werszomjas #26807 üzenetére
Bocs az offért, látom a böngészőt használod rendesen
-
Diokhan
addikt
válasz
vilmaboy #26811 üzenetére
Sajnos nincs, csak VISTA drivert szed le, ami persze nem kompatibilis, vagy olyat, amitől átmegy commodoreba a képernyőm. Amit a windows feltett, azon meg egy Muonline kliens is szaggat, mint a diavetítő. Sajnos nem tudom mi tévő legyek...
Idáig Asus F2HF lapim volt, azon jó volt a vista driver ugyanerre az OS-re. Tegyek fel XP-t, hogy tudjam hasznánlni rendesen?
-
Diokhan
addikt
Sziasztok.
Szert tettem egy DELL Latitude D620-as készülékre, és sajnos nem találok hozzá WIN7 32bites VGA drivert. Tudtok ebben segíteni nekem?
Előre is kösznönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motoros topic
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Home server / házi szerver építése
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest