- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
zonusz
aktív tag
Megmondaná valaki, hogy mi a különbség a Latitude 7490 és 7400 között? A 7490 eltűnt a kínálatból, míg 7390 van.
A másik kevéssé szakmai, lehet, hogy a memóriám becsap, de nincs nagyon durva áremelkedés ebben a körben? Én olyan 50-80 ezrest látok, ha nem többet.
Köszönöm. -
zonusz
aktív tag
Tudtok segíteni, hogy mi az érdemi különbség a Latitude5401 és a 7490 között? A technikai paramétereket elolvastam, inkább a gyakorlati kérdések érdekelnek. Strapabíróság, mechanikus tartósság, melegedés stb.
Köszönöm -
zonusz
aktív tag
Ez szuper lenne. Most nem vagyok Budapesten, de a jövő héten igen. Jelentkezem, ha nem gond. Neked egyébként mi a véleményed? A14” a 7490 mellett szól és a több memória, meg stb. De az XPS meg komplett alu. Szóval nem tudom. És még a szerelhetőség, meghibásodási esélyek, szóval van gondom. Köszönöm.
-
zonusz
aktív tag
Sziasztok! A Latiude 7490 és az XPS13között ingadozom. Tud valaki Budapesten egy olyan kereskedést ahol legalább egynként megtudnám nézni őket. A teljesítmény adatokat ismerem, de szeretném kézbe fogni, mégiscsak 5-600ezer forintról van szó. Eddig mindenhol azt mondták berendelik, de csak úgy nincs az üzletben. Köszönöm.
-
zonusz
aktív tag
válasz
#33164544 #61135 üzenetére
O.K., de akkor melyik oprendszer az, amelyikhez az egyéb Dell progik megvannak? Az Elitbookomnak is egy csomó hp specifikus programja van, touchpad kezelő stb. Linux nálam nem jött be túlzottan felhasználó vagyok, nem értek hozzá. Amíg megy jó, de bármi probléma van megállok. Nálam most mindenhol W7 fut, azzal nincs gondom. Most tervezem egy Latitude7490, vagy XPS13 beszerzését. Előbb még megkell tapogatnom, néznem őket, mert a leíras nem minden. Köszi a választ.
-
zonusz
aktív tag
válasz
adika4444 #55912 üzenetére
I7 2620M proci van benne 8 GB Ram-mal. Köszönöm a tanácsot, de azért ide írtam, mert gondoltam csak a Dell variációra itt jobban tudtok válaszolni. Amiket kinéztem mind i7, 8 GB ram, 1080-as felbontással, matt .
A napi hurcolászás miatt fontos a zsanérok, billentyűzet, ház merevsége, illetve inkább tűrőképessége. -
zonusz
aktív tag
Tanácsot kérek. Jelenleg egy Hp Elitebook 8460-t használok. Egyetlen bajom van vele, hogy nagy, nehéz. Négy éves, hibátlanul teszi a dolgát, de nehéz naponta cipelni mindenhova. Helyette kettőt néztem ki, az egyik nagyon tetszik, de nem tudom mennyire bírja a mindennapi hurcolást, ráadásul vihetek mellé wifi routert, mert nincs benne SIM. Ez az xps13. A másik a Latitude 7470 (illetve már az utódja a 7480). Tudom, hogy nem illik itt Hp-hez hasonlítgatni, de azt ismerem, használom, és lényegében számomra elpusztíthatatlan,persze a hozzá tartozó súllyal. Köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus Slate EP121 Tablet - Intel Core i5 I 4GB I 64GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2540P - i5-540M I 4GB I 250GB I 12,1" WXGA I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest