Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
2007
tag
Részemről én is táccsofób vagyok. Én is inkább a rezisztív paneleket preferálnám, persze ennek is meg vannak a hibái (alacsony fényerő, nem egyenletes nyomásérzékenység, ujjbegyes használat hiánya. és nem gyártanak telefonokba multi-touchot, vagy helyesebben: dual-touchot). Viszont a kapacitív panelnek van egy nagyon nagy hibája: pontatlan! És még az iPod a legjobb állítólag ilyen téren. Én kipróbáltam elég sok ilyen vezérlésű telefont, de nagyon idegesít, hogy szöveget nem lehet normálisan bevinni, folyton vissza kell törölni az utolsó karaktert, mert mellé ütök, holott odaböktem, ahova megjelenítésre kerül a "billentyű".
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 11 64GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Galaxy S25 SM-S931BZDGEUE - 256 GB - Rózsaarany - Pinkgold - Kizárólag a Samsungnál elérhető szín
- Samsung Galaxy S24 FE 128 GB + Samsung Galaxy Buds3 + Samsung Galaxy Fit3 - Csere/Beszámítás OKÉ
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Lavender Független, garanciális Budapest ajándék Buds pro
- Független IPhone 14 pro 256 gb
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest