Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
2007
tag
Részemről én is táccsofób vagyok. Én is inkább a rezisztív paneleket preferálnám, persze ennek is meg vannak a hibái (alacsony fényerő, nem egyenletes nyomásérzékenység, ujjbegyes használat hiánya. és nem gyártanak telefonokba multi-touchot, vagy helyesebben: dual-touchot). Viszont a kapacitív panelnek van egy nagyon nagy hibája: pontatlan! És még az iPod a legjobb állítólag ilyen téren. Én kipróbáltam elég sok ilyen vezérlésű telefont, de nagyon idegesít, hogy szöveget nem lehet normálisan bevinni, folyton vissza kell törölni az utolsó karaktert, mert mellé ütök, holott odaböktem, ahova megjelenítésre kerül a "billentyű".
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest