- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Yettel topik
- Mobil flották
Hirdetés
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
WolfLenny
senior tag
válasz
CPT.Pirk #4038 üzenetére
Azaz... Látom ott már van 3.x-es kernel is.
Na majd teszek egy próbát.
Idáig csak szerverre telepítettem debian-t. Anno régen próbáltam dekstop gépre is csak feltettem elég sok felesleges cuccot. Pl. exim-et amire egy desktop-nak egyáltalán nincs szükség.Mostanába is felteszi a minimal install? Vagy dekstop-ot válasszak és kihagyja a szerver szolgáltatásokat?
-
WolfLenny
senior tag
válasz
bambano #4034 üzenetére
Hát annyira nem csipázom.
A baj, hogy a Squeeze-ben csak 2-6-32es kernel van..
Fordítgatni meg nem nagyon akarok. Esetleg valami tároló amiben van újabb?
Lehet vissza kéne térnem a KDE-hez? Ubi 11.10-et próbáltam, de az már lassú volt az előzőkhöz képest. Az Uniti-t meg konkrétan utálom...
-
WolfLenny
senior tag
Hp probook 4530S-re érdemes feltenni Wheezy-t?
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest