- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
feel2006
tag
Sziasztok,
Debian10 és USB-s nyomtató (HP) CUPS problémámban valaki tudna segíteni?
Lecseréltem a HP 1022-t, utódja, egy HP Color LaserJet cm1312 MFP személyében.Viszont lenne is kérdésem rögtön, valaki jártam Debian 10 CUPS-ban?
Feltettem a nyomtatót bele (Cups, add printer és ennyi), Win-ről ráküldve szépen nyomtat is, ezzel nincs baj, csak:
- ha win-ben fekete/fehéret választok, akkor is színes nyomat esik ki. +
- Win-ben CUPS alatt nem tudok szkennelni, mintha nem lenne.
Ez a két probléma egy win10-re kötve nem áll fen, tehát biztos én vagyok a béna valahol, de nem jöttem rá még hogy hol. Köszi előre is. -
feel2006
tag
Sziasztok,
Debian 7 alol CLI-ben szeretnék USB-s Wifi stickkel csatlakozni UPC WiFree-hez. Windows-ra van leírás, de debian-ra nem találtam.
WPA2 Enterprise és EAP-MSCHAP v2 autentikációt kíván.
Hogy tudok így csatlakozni? egyáltalán lehetséges?köszönöm
-
feel2006
tag
Sziasztok,
Lenne egy olyan kérdésem, hogy tudnék debian 8-ban olyat csinálni, hogy a bekapcsolást követő pl. 5 percben egy daemont újraindítson?
Jelenleg van egy .sh szkriptem, amibe benne a service .... restart és ezt kézzel futtatom.
Köszönöm a segítséget előre is.
-
feel2006
tag
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni, egy Debian 6 64-bit-esre ami csak SSH elérhető szeretnék Google Drive szinkronizációt telepíteni, de egyszerűen nem találok rá megoldást ami tuti működne.Van aki próbálkozott már ilyennel?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest