Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Apple Watch
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
feel2006
tag
Sziasztok,
Debian10 és USB-s nyomtató (HP) CUPS problémámban valaki tudna segíteni?
Lecseréltem a HP 1022-t, utódja, egy HP Color LaserJet cm1312 MFP személyében.Viszont lenne is kérdésem rögtön, valaki jártam Debian 10 CUPS-ban?
Feltettem a nyomtatót bele (Cups, add printer és ennyi), Win-ről ráküldve szépen nyomtat is, ezzel nincs baj, csak:
- ha win-ben fekete/fehéret választok, akkor is színes nyomat esik ki. +
- Win-ben CUPS alatt nem tudok szkennelni, mintha nem lenne.
Ez a két probléma egy win10-re kötve nem áll fen, tehát biztos én vagyok a béna valahol, de nem jöttem rá még hogy hol. Köszi előre is.
-
feel2006
tag
Sziasztok,
Debian 7 alol CLI-ben szeretnék USB-s Wifi stickkel csatlakozni UPC WiFree-hez. Windows-ra van leírás, de debian-ra nem találtam.
WPA2 Enterprise és EAP-MSCHAP v2 autentikációt kíván.
Hogy tudok így csatlakozni? egyáltalán lehetséges?köszönöm
-
feel2006
tag
Sziasztok,
Lenne egy olyan kérdésem, hogy tudnék debian 8-ban olyat csinálni, hogy a bekapcsolást követő pl. 5 percben egy daemont újraindítson?
Jelenleg van egy .sh szkriptem, amibe benne a service .... restart és ezt kézzel futtatom.
Köszönöm a segítséget előre is.
-
feel2006
tag
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni, egy Debian 6 64-bit-esre ami csak SSH elérhető szeretnék Google Drive szinkronizációt telepíteni, de egyszerűen nem találok rá megoldást ami tuti működne.Van aki próbálkozott már ilyennel?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Gyermek PC játékok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Vadiúj VGA-k!! Kamatmentes részletre is! Érdeklődj!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest