Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Google Pixel topik
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet19
csendes tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Köszi, egy kicsit megszenvedtem vele de azért csak sikerült. Leszedtem torrenttel a cinnamont és a mate-t is. A cinnamonnál megint nem stimmelt az sha de a mate-nél igen. Rufus-al nem sikerült olyan pendriv-ot írni amivel sikerült volna telepíteni rendesen egyik rendszert sem, még DD módban sem.
UEFI-ben pedig abszolút nem indult el, pedig mindent beállítottam a BIOS-ban, na de mindegy. Maradt az MBR és másodlagos lett az UEFI. Még jó hogy van ilyen lehetőség de amúgy nagyon le van butítva szegény laptop BIOS-a. Nem is tudom hogy a gyártónak mi volt ezzel a célja. Valószínű csak a win 10-re van kihegyezve a gép de szerintem az a létező legrosszabb win verzió.
Na mindegy, a lényeg hogy fenn van a Tessa Mate-el, és láss csodát, minden működik
.
Köszi mégegyszer minden segítséget.
Igen, live-ról csináltam a hdd formázást mert attól tartottam hogy a sok félbeszakított telepítés olyan partíciókat hagyott maga után, ami bekavarhat az új rendszer telepítésénél.Apollyon: köszi neked is a segítséget, sajnos későn jöttem ide olvasgatni, így leszedtem valami iso kreátort, és azzal sikerült megcsinálni egy 4gb-s pendriv-ra a bootolhatót. Előtte egy 8gb-el próbáltam de nem ment fel a rendszer sehogyan sem. Lehet a pendrive mérete bezavart neki, vagy valami gáz volt a 8gb-vel. Mindegy a másikkal sikerült.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.