- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Én egy T60 ThinkPaddel nyomulok, ezen volt már mindenféle "desktop Linux", meg Debián is ebben a sorrendben: Mint -> Opensuse -> Debian + KDE -> Debian + KDE a testing repókkal -> Chakra Project
Mint egy frissét után kernel panicos lett -> kuka
OpenSusét szerettem, fasza novelles cucc volt, csak valahogy az RPM nem az én világom, most meg már asszem az is Unitys lett, így nekem kiesik.
Debian + KDE jó volt, csak régi a KDE és csupa bug...
Ugyanez testinggel: KDE bugjai megjavultak, de idővel valami olyan hiba lett a rendszerben, ami miatt meghalt az egész. Ha nem lennék KDE-s, akkor stabil Debiánt javasolnám a Backportsos tárolókkal. KDE-hez nincs Backports.
Chakra: most ez a kedvenc, ez tisztán KDE-s disztró, arch alapokon. Szerintem kapd le a telepítőt, lilivel (linux live) egy penről ki tudod próbálni rögtön live módban. Akiknek eddig javasoltam, szeretik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest