- Google Pixel 10a – évismétlés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Válságmódban a Samsung mobildivíziója
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én meg elkezdtem box-on mert tesóm akar majd coop-olni és ugye joy-al célozni sokkal másabb mint egérrel.
lényeg hogy ahogy megkaptam az első robit el is küldtem majd ott vártam a bench-nél és sasoltam hogy kiír e valamit de semmi szal én is ara gondoltam hogy ez bizony dlc-s skill.
Ja egyébként ha akarsz egy új nehézségi fokozatot akkor vegyél egy joy-t mert igen nehéz célozni vele ha az ember egérhez van szokva.
Az elején annyit haltam amennyit lehet.
Mikor a terra nova-n azt a kompot kell várni és addig ösze vagy zárva két regenerálóssal és barátaival, na az egy rémálom volt.
Ja mert azt azért hozzáteszem hogy Impossoble fokozaton kezdtem mert mi máson?
Viszont ez azt jelenti hogy nem tudom a lövéssel mindig visszatartani őket merthogy nem tudom időben és pontosan becélozni őket, a regen meg egy csapással kinyír szóval az élettültéssel nem kell bajolni.
De már kezdek belejönni. Asszem lassan megvan a megfelelő érzékenység is, (pc-n ugye maxra hózom az egér érzékenységet és két perc alatt hozzászokok) és már megvan a daráló puska meg alá az egy lövés temetéses preciziós csó is.
És komolyan az első cső amit szerzek az a line gun? Vagyis a tesla core? kipróbáltam de olyan lassan lő meg táraz meg csinál mindent hogy az ütés meg a taposás is hasznosabb..
Új hozzászólás Aktív témák

- Google Pixel 10a – évismétlés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házimozi haladó szinten
- Kuponkunyeráló
- Jövedelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy ruhás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- GIGABYTE GS27QCA VA Gaming Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- ASUS VA27EHF IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / FreeSync
- Apple iPad Pro 13" M4 (2024) Wi-Fi 256GB - Újszerű, 100% akku / 47 ciklus
- P15v Gen3 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-12800H NVIDIA T600 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Acer CBA272H VA Monitor! 1920 1080 / 100Hz / 4ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Apple MacBook Air 13 2020 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB Black használt 100% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest