- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
- iPhone topik
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én meg elkezdtem box-on mert tesóm akar majd coop-olni és ugye joy-al célozni sokkal másabb mint egérrel.
lényeg hogy ahogy megkaptam az első robit el is küldtem majd ott vártam a bench-nél és sasoltam hogy kiír e valamit de semmi szal én is ara gondoltam hogy ez bizony dlc-s skill.
Ja egyébként ha akarsz egy új nehézségi fokozatot akkor vegyél egy joy-t mert igen nehéz célozni vele ha az ember egérhez van szokva.
Az elején annyit haltam amennyit lehet.
Mikor a terra nova-n azt a kompot kell várni és addig ösze vagy zárva két regenerálóssal és barátaival, na az egy rémálom volt.
Ja mert azt azért hozzáteszem hogy Impossoble fokozaton kezdtem mert mi máson?
Viszont ez azt jelenti hogy nem tudom a lövéssel mindig visszatartani őket merthogy nem tudom időben és pontosan becélozni őket, a regen meg egy csapással kinyír szóval az élettültéssel nem kell bajolni.
De már kezdek belejönni. Asszem lassan megvan a megfelelő érzékenység is, (pc-n ugye maxra hózom az egér érzékenységet és két perc alatt hozzászokok) és már megvan a daráló puska meg alá az egy lövés temetéses preciziós csó is.
És komolyan az első cső amit szerzek az a line gun? Vagyis a tesla core? kipróbáltam de olyan lassan lő meg táraz meg csinál mindent hogy az ütés meg a taposás is hasznosabb..
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Pad 8 Pro – a hardver felnőtt a névhez
- Android szakmai topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Gamer PC, Ryzen 5 5500, RTX 3060 Ti, 16gb RAM
- 27% - ASUS ProArt GeForce RTX 4080 SUPER OC 16GB GDDR6X 256bit Videókártya !
- Sony Playstation 5 Pro 2TB/ 36 hónap garancia
- 27% - GIGABYTE RX 7800 XT GAMING OC 16G Videokártya
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Lenovo LOQ GAMING Laptop! Ryzen 7 250 / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- 27% - HP Omen 35L GAMER PC! Ryzen 8700F / RTX 4070 Super / 64GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Legolcsóbb! Számla + Garancia! Meta Quest 3S Virtuális valóság szemüveg!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest