Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kvelstadt

veterán

válasz Weareus #614 üzenetére

Én meg elkezdtem box-on mert tesóm akar majd coop-olni és ugye joy-al célozni sokkal másabb mint egérrel.
    lényeg hogy ahogy megkaptam az első robit el is küldtem majd ott vártam a bench-nél és sasoltam hogy kiír e valamit de semmi szal én is ara gondoltam hogy ez bizony dlc-s skill.
    Ja egyébként ha akarsz egy új nehézségi fokozatot akkor vegyél egy joy-t mert igen nehéz célozni vele ha az ember egérhez van szokva.
    Az elején annyit haltam amennyit lehet. :D
    Mikor a terra nova-n azt a kompot kell várni és addig ösze vagy zárva két regenerálóssal és barátaival, na az egy rémálom volt.
    Ja mert azt azért hozzáteszem hogy Impossoble fokozaton kezdtem mert mi máson?
    Viszont ez azt jelenti hogy nem tudom a lövéssel mindig visszatartani őket merthogy nem tudom időben és pontosan becélozni őket, a regen meg egy csapással kinyír szóval az élettültéssel nem kell bajolni.
    De már kezdek belejönni. Asszem lassan megvan a megfelelő érzékenység is, (pc-n ugye maxra hózom az egér érzékenységet és két perc alatt hozzászokok) és már megvan a daráló puska meg alá az egy lövés temetéses preciziós csó is.
    És komolyan az első cső amit szerzek az a line gun? Vagyis a tesla core? kipróbáltam de olyan lassan lő meg táraz meg csinál mindent hogy az ütés meg a taposás is hasznosabb.. :)

Új hozzászólás Aktív témák