Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
Jól van na, azért elég sok mindennek utána néztem , amíg "magamra hagytál"
. Keresgéltem külföldi Corsair-es , Gigabyte-os és egyéb forumokon meg úgy általában a neten . Kezdenek a dolgok felderengeni. Kipróbáltam a Gigabyte-os Easy Tune 6-ot (tudom hogy tuningos körökben nem kedvelt) de itt érnek az újabb meglepetések. 400 FSB 1600 MHz-t ugyan nem de 385 FSB 1540 MHz-t beállítva stabil a gép kb 36 óra alatt egy reboot 1,2 MCH Core-ral, de lehet az sem emiatt volt, sajnos a logokból nem tudtam kideríteni mi okozta)
Most pár órája 1,3 MCH Core-ral is stabilnak tűnik. Azonban hiába emelem az MCH-t 385 FSB felett már nem stabil. Sőt ha az Easy Tune-os beállításokat eleve biosból állítom be és ahogy tanácsoltad minden más értéket, amit nem változtatok alapértékre vagy ha nem tudom az értéket akkor normalra teszek, akkor is reboot pár perc múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Arc Raiders
- Assetto Corsa Competizione
- Suzuki topik
- Gyúrósok ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- World of Tanks - MMO
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- További aktív témák...
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 Pro 3400G 16GB DDR4 240GB SSD 2TB HDD GTX 1070 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Keresgéltem külföldi Corsair-es , Gigabyte-os és egyéb forumokon meg úgy általában a neten . Kezdenek a dolgok felderengeni. Kipróbáltam a Gigabyte-os Easy Tune 6-ot (tudom hogy tuningos körökben nem kedvelt) de itt érnek az újabb meglepetések. 400 FSB 1600 MHz-t ugyan nem de 385 FSB 1540 MHz-t beállítva stabil a gép kb 36 óra alatt egy reboot 1,2 MCH Core-ral, de lehet az sem emiatt volt, sajnos a logokból nem tudtam kideríteni mi okozta)