- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Yettel topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
senki66
senior tag
Jól van na, azért elég sok mindennek utána néztem , amíg "magamra hagytál"
. Keresgéltem külföldi Corsair-es , Gigabyte-os és egyéb forumokon meg úgy általában a neten . Kezdenek a dolgok felderengeni. Kipróbáltam a Gigabyte-os Easy Tune 6-ot (tudom hogy tuningos körökben nem kedvelt) de itt érnek az újabb meglepetések. 400 FSB 1600 MHz-t ugyan nem de 385 FSB 1540 MHz-t beállítva stabil a gép kb 36 óra alatt egy reboot 1,2 MCH Core-ral, de lehet az sem emiatt volt, sajnos a logokból nem tudtam kideríteni mi okozta)
Most pár órája 1,3 MCH Core-ral is stabilnak tűnik. Azonban hiába emelem az MCH-t 385 FSB felett már nem stabil. Sőt ha az Easy Tune-os beállításokat eleve biosból állítom be és ahogy tanácsoltad minden más értéket, amit nem változtatok alapértékre vagy ha nem tudom az értéket akkor normalra teszek, akkor is reboot pár perc múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME Z590-P
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest