- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GgG91
tag
válasz
halhatatlan #7248 üzenetére
ram függő, 2.1v-nál többet nem adnék pl kingmaxoknak
-
GgG91
tag
válasz
halhatatlan #7243 üzenetére
Korrekt
-
GgG91
tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy van egy Kingmax 512mb-os 800MHz-es cl5-ös(5-5-5-18) RAMom, amit próbálok összehangolni a többivel, a kérdésem csak az h mennyi a max volt amit athatok nekik mert most 2.1v-ot kapnak, amivel stabil de ha fogdosom hátulról már akkor is érzem, hogy elég meleg.. Mennyire bírja a meleget?
Válaszokat előre is köszönöm! -
GgG91
tag
Nyár vége felé akarok új ramokat venni, méghozzá Corsair Dominator DDR2 KIT 2x1GB/1066MHz-osat és az lenne a kérdésem, hogy milyen tapasztalatok vanna erről a ramról, meddig húzható?
-
GgG91
tag
Üdv Mindenkine!
Az a helyzet, hogy kinyírtam(húztam, de nem ment ezért vissza raktam eredeti beállításra, ment 1 napig, aztán resi után nem ment) egy geil black dragon 1Gb-osat a kettőből, de még garis több mint 2 évig.
Az lenne a kérdés, hogy kicserélik-e a ramot?Nincs rajta semmi külső nyom(nem füstölt, nem égett, a ledek égnek rajta csak nem megy)?? -
GgG91
tag
Üdv Mindenkine!
Az a helyzet, hogy kinyírtam(húztam, de nem ment ezért vissza raktam eredeti beállításra, ment 1 napig, aztán resi után nem ment) egy geil black dragon 1Gb-osat a kettőből, de még garis több mint 2 évig.
Az lenne a kérdés, hogy kicserélik-e a ramot?Nincs rajta semmi külső nyom(nem füstölt, nem égett, a ledek égnek rajta csak nem megy)??
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- BMW topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- MIUI / HyperOS topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade 32GB 2x16GB DDR4 3600MHz kit - 38 hónap Aqua.hu Garancia / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- Új Asus F16 TUF WQXGA 165Hz G-Sync i7-14650HX 16mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5050 8GB Win11 Garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest