Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kapható a strapamobil, aminek kikapcsolása nélkül lehet kicserélni az aksiját
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
GgG91
tag
válasz
halhatatlan
üzenetére
ram függő, 2.1v-nál többet nem adnék pl kingmaxoknak
-
GgG91
tag
válasz
halhatatlan
üzenetére
Korrekt

-
GgG91
tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy van egy Kingmax 512mb-os 800MHz-es cl5-ös(5-5-5-18) RAMom, amit próbálok összehangolni a többivel, a kérdésem csak az h mennyi a max volt amit athatok nekik mert most 2.1v-ot kapnak, amivel stabil de ha fogdosom hátulról már akkor is érzem, hogy elég meleg.. Mennyire bírja a meleget?
Válaszokat előre is köszönöm!
-
GgG91
tag
Nyár vége felé akarok új ramokat venni, méghozzá Corsair Dominator DDR2 KIT 2x1GB/1066MHz-osat és az lenne a kérdésem, hogy milyen tapasztalatok vanna erről a ramról, meddig húzható?
-
GgG91
tag
Üdv Mindenkine!
Az a helyzet, hogy kinyírtam(húztam, de nem ment ezért vissza raktam eredeti beállításra, ment 1 napig, aztán resi után nem ment) egy geil black dragon 1Gb-osat a kettőből, de még garis több mint 2 évig.
Az lenne a kérdés, hogy kicserélik-e a ramot?Nincs rajta semmi külső nyom(nem füstölt, nem égett, a ledek égnek rajta csak nem megy)?? -
GgG91
tag
Üdv Mindenkine!
Az a helyzet, hogy kinyírtam(húztam, de nem ment ezért vissza raktam eredeti beállításra, ment 1 napig, aztán resi után nem ment) egy geil black dragon 1Gb-osat a kettőből, de még garis több mint 2 évig.
Az lenne a kérdés, hogy kicserélik-e a ramot?Nincs rajta semmi külső nyom(nem füstölt, nem égett, a ledek égnek rajta csak nem megy)??
Új hozzászólás Aktív témák
- -- KISHIBÁS!!! -- PRÉMIUM S1700 Verhetetlen áron? -- IGEN -- OEM Asus Prime Z690 Ingyen Fox -- IGEN
- ASUS ROG STRIX X670E-E GAMING WIFI - Garancia 2026.05.15.
- ASUS ROG STRIX RTX X670E-F WIFI ALZA Garancia
- 2x8GB Kingston Fury HyperX DDR3 ram
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ugyanis minél hűvösebb, annál tovább fog szolgálni.