- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- iPhone topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
petiww
tag
válasz
janihunk #7026 üzenetére
Az érdekes... három modul soha nem fog teljes értékű dual channelben menni, maximum kevertben. Mindegy, lényeg a lényeg, emelni emelheted nyugodtan, egy bizonyos tuningot el kell bírniuk alapfeszen hiba nélkül. Emeld ameddig bebootol a vindóz, aztán ha nem sikerül, vegyél vissza egy lépést és teszteld le hogy stabil-e orthossal vagy everesttel.
-
petiww
tag
válasz
janihunk #7024 üzenetére
Hát ami biztos gyorsabb dualban az a vindóz betöltés és a programok gyorsasága. Az hogy fps-ben jelentkezne-e az játékfüggő. De tuti hogy gyorsabbak lennének a memóriaműveletek.
Everestben megtudod nézni hogy dual-e, de valszeg kevert módot fog kiírni vagy single-t. Alaplap/alaplap oldalon van, busz típusa néven.
-
petiww
tag
válasz
janihunk #7022 üzenetére
Értem, és dualban mennek?
Én tényleg ennyit tudok csak mondani. Ha kevert vagy single módban mennek, sokkal lassabbak mintha dualban mennének. Baja nemlesz alapfeszen, nekem mennek 1Ghz-t, de mondom, először menjenek dualban, az se baj ha csak két giga, gyorsabb lesz.
-
petiww
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS H110M-A/M.2 LGA 1151 alaplap
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest