Hirdetés
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
petiww
tag
válasz
janihunk
üzenetére
Az érdekes... három modul soha nem fog teljes értékű dual channelben menni, maximum kevertben. Mindegy, lényeg a lényeg, emelni emelheted nyugodtan, egy bizonyos tuningot el kell bírniuk alapfeszen hiba nélkül. Emeld ameddig bebootol a vindóz, aztán ha nem sikerül, vegyél vissza egy lépést és teszteld le hogy stabil-e orthossal vagy everesttel.
-
petiww
tag
válasz
janihunk
üzenetére
Hát ami biztos gyorsabb dualban az a vindóz betöltés és a programok gyorsasága. Az hogy fps-ben jelentkezne-e az játékfüggő. De tuti hogy gyorsabbak lennének a memóriaműveletek.
Everestben megtudod nézni hogy dual-e, de valszeg kevert módot fog kiírni vagy single-t. Alaplap/alaplap oldalon van, busz típusa néven.
-
petiww
tag
válasz
janihunk
üzenetére
Értem, és dualban mennek?

Én tényleg ennyit tudok csak mondani. Ha kevert vagy single módban mennek, sokkal lassabbak mintha dualban mennének. Baja nemlesz alapfeszen, nekem mennek 1Ghz-t, de mondom, először menjenek dualban, az se baj ha csak két giga, gyorsabb lesz.
-
petiww
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- 2,5 gigabittel hasítanak a belépőszinten az új Asustor NAS-ok
- Ford topik
- Trollok komolyan
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest