Hirdetés
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo19
aktív tag
-
gergo19
aktív tag
Bocsánat kicsit pongyolán fogalamztam.
Én a gépet csak játékra és néha filmnézésra használom a többi dolgot a leptoppal csinálok. A 24/7-et úgy értem, hogy egy hétköznapi használat, nem csak mondjuk egy 3dMark lefuattása elejéig. Igaz nekem még nem volt meg a múlt héten a ram. Ezért írtram azt, hogy ha nem indulgat újra...... akkor nekem már megfelelő a beállítás. Fontos dolgot nem csinálok a géppel így még esetleg az sem jelentene gondot ha egyszer megállna a rendszer, bár akkor már kicsit visszavennék a teljesítményből. -
gergo19
aktív tag
Én annyira nem értek hozzá, de szerintem ha a gép nem indul újra nem fagy, tehát nincs semmi gond vele akkor az a beállítás jó és lehet használni 24/7-ben. Engem nem zavar ha a memtest86 hibát dob ki rá vagy hibázik egy kicsit a ram ha az nem észrevehető. Természetesen a fesszel ésszel bánva +0,3V-nál többet nem adva neki értem a stabil tuningot. Tehát szerintem ha játékok alatt nem fagy, nem indul újra stb és az Orthos is megy legalább 3órát akkor nyugodtan lehet használni a memóriát azzal a beállítássa, még akkor is ha a memtest86 esetleg hibát dob ki rá. Ez az én véleményem de kérlek javítsatok ki ha nagy butaságokat írtam le, vagy más a véleményetek

-
gergo19
aktív tag
Nekem most 900Mhz 5-5-5-18 +0,3V feszel (Corsair C5DHX 2X2Gb). Másfél óra Orthos és stabil.
A feszt hagyom ennyin ennyit simán bírnia kell mert nem melegszik. Az időzítésekkel megyek majd egyre jellebb 5-5-5-15 stb. Egy kérdés 5-5-5-15 után a következő lépcső a 4-4-4-12 vagy van közte még valami amit érdemes kipróbálni -
gergo19
aktív tag
Ajaj akkor lehet nem kellett volna megrendelnem. Nekema proci miatt kell a 900Mhz mert így megy 3600-ot. Elégé elkeseredtem ezen a híren. Még magasabb időzítések? mennyin akarod használni? Nekem játékra kéne ott a mennyiség számít nem az időzítés de remélem az én példányom kicsit jobb lesz. A 2.3V már elég sok vagy hűtöd valamivel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Gumi és felni topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Android játékok topikja
- További aktív témák...
- MSI A78M-E35 (MS-7721) AMD FM2+ alaplap
- 4x4Gb DDR4 2400Mhz XMP BALLISTIX RAM
- ELADÓ: ASUS MAXIMUS VII Ranger LGA1150 alaplap - ritka, gyűjtői darab (+gari/számlás)
- ASUS wROG Strix Z790-E Gaming WiFi II - GARANCIA 2028.03.13 + ajándék Thermallight Contact frame
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- Bomba ár! Lenovo Yoga 13W - AMD Ryzen 3 5425U I 8GB I 128SSD I 13,3" WUXGA Touch I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Akció!!! Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én a gépet csak játékra és néha filmnézésra használom a többi dolgot a leptoppal csinálok. A 24/7-et úgy értem, hogy egy hétköznapi használat, nem csak mondjuk egy 3dMark lefuattása elejéig. Igaz nekem még nem volt meg a múlt héten a ram. Ezért írtram azt, hogy ha nem indulgat újra...... akkor nekem már megfelelő a beállítás. Fontos dolgot nem csinálok a géppel így még esetleg az sem jelentene gondot ha egyszer megállna a rendszer, bár akkor már kicsit visszavennék a teljesítményből.

Kösz az infót.