Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
wow köszönöm! : )
Ezesetben megnyugodtam!Most is volt szívás túlhajtásból adódóan. TDU meglepő módon kilépett. Szokásos wines hibaüzivel. Tehát nem fagyott le a gép maga. Érdekes, mert alap állapotban ilyet nem csinál.
V.színű ez VGA lesz. 820-on van a cpu, ahogy néztem a teszteket, a legjobb gyári tuningos gtx+ is max 825-ön volt. Mind1, mert ráadtam Rivából a max hűtést 100%-ot, így nem akadt ki. V.színű ezért volt.
Mind1, tesztelés még folyamatban 1-2 hétig, aztán kiderül.@yolan: Ááh nem akarok költeni most. Most vettem 30 ért új vgat, mert a régi beszart... V.színű az is a túlhúzás miatt. Ott GPU, Ram, Shadder clock 25-30%-kal volt húzva gyári hűtésen (ott is rivából alap 100%ra tolva a venti) és a hátlapi alu csatlakozó szó szerint feketére kozmált az elmúlt 2 év alatt : ) Olyan felülete volt, mint amikor öngyújtóval égeted az alut és így hullámokban a fekete árnyalatai az amúgy ezüst színű hátlapon

De, azért bírtam 2,5 évig...
Új proci is kéne, ez a c2d az i7-esekhez képest már nagyon a béka segge =/ Ezért is mondom, majd egybe veszek új gépet. De akkor már valami tényleg tuning alaplappal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen légkondit a lakásba?
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest