Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Megérkezett Európába a Soundcore Space 2 fejhallgató
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Dogee V20pro
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Vivo V70 – a stílus érték?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
illusiON
őstag
bizonyám
hát, én cs-s vagyok és igazából csak megkaptam blackboxhoz ezt a játékot is, aztán feltettem belenéztem pár szeróba meg néztem magyar szerverre is és csak azt az 1 modot láttam mindenhol, ugy alapjábavéve elég lassúnak tünt a game
dobjatok már néhány bombos szervert, hátha az jobban bejön plz 
-
illusiON
őstag
válasz
nosferatue
üzenetére
ebben a szrban warozni is szoktak?
dehát én eddig csak ilyen headquarters-es bázisfoglalómódot találtam csak, meg valami szerveren deathmatch mod volt mert onlysniper szeró volt.. abban a hq-s modban waroznak vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! SPACE BLACK MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- iking.hu Apple iPhone XR 64GB használt White megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- 27% - Gamemax GAMER PC! 7500F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD /
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hát, én cs-s vagyok és igazából csak megkaptam blackboxhoz ezt a játékot is, aztán feltettem belenéztem pár szeróba meg néztem magyar szerverre is és csak azt az 1 modot láttam mindenhol, ugy alapjábavéve elég lassúnak tünt a game
dobjatok már néhány bombos szervert, hátha az jobban bejön plz 
dehát én eddig csak ilyen headquarters-es bázisfoglalómódot találtam csak, meg valami szerveren deathmatch mod volt mert onlysniper szeró volt.. abban a hq-s modban waroznak vagy mi?