- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- És mi marad a Honor 600 bemutatójára?
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Jön az új EarFun Clip 2, van is hozzá 30% kedvezmény
- Újabb renderek mutatják meg az Xperia 1 VIII változásait
Aktív témák
-
kjohnny
csendes tag
A földeléshez pedig: nem minden konnektor és hosszabbító földelt?
-
kjohnny
csendes tag
Kösz,már megoldódott minden.
Visszavittem a Daewoot,és a hipermarketben megnyugtattak,h. nem én vagyok az egyedüli ilyen peches ember,valószínüleg szériahibásak...Úgyhogy le is cseréltem 1 Samsungra.Az azóta tökéletesen müködik.
csá -
Sir Tyudor
csendes tag
Hát lehet, hogy az utóbbi. Tudodmit? Inkább nyomtasd ki a kápeket és azt nézd. Legalább villogni sem fog. Talán kicsit lassú, de meg lehet szokni. Hi!
Csak viccelek! -
kjohnny
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok esetleg segíteni,van 1 kis problémám.
A történet a következő:
2003.februárjában vettem 1 Daewoo 719 B típusú monitort. Ez fél évig gond nélkül müködött. Utána jöttek a gondok. Kb nyár végén néha magától elment a kép. Ki- és bekapcsolásra visszajött. Ez nagyon zavart,úgyhogy visszavittem gariba,de mivel csak Pesten szervizelik,így kb. 1 hónap múlva érkezett vissza, viszont 1 teljesen újat adtak helyette. Ez az új 1 nap használat után elromlott. Kiment a kép,eleinte csak a felbontás váltásakor tünt el,késöbb véglegesen. Visszavittem.
Most vagyunk a jelenben (2004.jan.). Amíg szervizelik,itthon 1 régi használtan vett 8 éves Packard Bell monitort használok helyette. Csakhogy kb 3 napja ezen is megjelentek a képeltünési problémák.
Nem tudjátok véletlenül mi lehet a baj?
A videokártya nem lehet baja szerintem,mert karácsonykor lecseréltem egy ati radeonra.
Ha visszajön a szervízböl a Daewoo, akkor elöbb-utóbb az is elromlik majd?
Vagy csak nagyon peches vagyok?
Kösz a segítséget elöre is!
Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG (LS57CG952NUXEN) 57" Q-LED GAMER 6K MONITOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG UltraWide 38WR85QC-W IPS Monitor! 3840x1600 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- LG UltraWide 34WQ75C-B IPS Monitor! 3440x1440 / 60Hz / sRGB 99% / Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest