- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beárazták az projektoros Ulefone-t
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eSIM, a kártyamentes szabadság
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomix24
addikt
A hivatalos oldalró leszedett bin file-t feltettem. Azóta csak villog a piros led rajta.(a sorban legelső).
Wifin nem látszikTégláztam?
A reset gombot meddig kell nyomva tartani?
Áhh kész ez a router -
Tomix24
addikt
Srácok, sziasztok.
Vettem egy ilyen Routert. Digi 1000 mellé használnám.
Telekomos előfizetés mellé lehetett. Az előző gazdája a dobozba hagyta a papírokat.
DIR-842 Hardware Version: B1 Firmware Version: 2.03MT
Ha.
Közvetlen a falból(Kintről behozott DIGI kábelről) dugom a számítógépbe, úgy 550/200-at mérek.
Ha a Routert is közé teszem, akkor 310/200 a max!Gigás a lankártya a PC-ben. 3 féle kábellel is próbáltam(Cat5-Cat6). Minden portjában. Vírus nincs a gépen. Win10 legújabb. Driverek legújabbak. Intel I3 4 Ghz-en.
De mivel közvetlen falból 550, majd ahogy közé teszem a routert csak 310. Ez tuti a router...
Valaki tud javasolni valamit? Tegyek fel másik Firmware-t? Factory reseteljek? Csak a wifi jelszókat vittem be neki, meg a Digi Ppope-t(felhasznév/jelszó) vittem be, amúgy semmin nem állítottam.
240Mb-et veszíteni sok egy kicsit
Köszönöm ha valaki tudja mi lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest