- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volt nálam kölcsön a hétvégén egy Dir842 b1 verzió, jól ment, csak az volt vele a gondom hogy a médialejátszóm(Himedia Q30) nem érte el a windowsos megosztást(a net ment rajta), vezetékesen próbáltam. Pedig helyesen adtam meg a windows gép ip-jét. A régi routeremmel linksys wrt160nl, simán be tudott jelentkezni a megosztásba. Nem tudjátok ez mitől lehet? Nemrég kötöttek át Digi Ftth-ra és kellene egy gigabites router, és a dir842 elég olcsó, de ez a belsőhálós probléma bosszant. Nézegettem a Tplink Archer C7 menüjét, van fenn a tplink oldlán szimulátor, és sajnos az nem támogatja a digi ipv6-ot, viszont a dir842 igen, ez is mellette szólna, na meg hogy jóval olcsóbb is. Másnak is volt belsőhálós megosztási problémája a dir842-vel?
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest