Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Az év utolsó napján előbújt pár Galaxy S26 dummy
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Aranyozott különkiadást kapott a Red Magic 11 Pro+
Új hozzászólás Aktív témák
-
Markgx10
őstag
Bocsánatot kérek én is mindenkitől
de nekem ez nagyon tetszik!

-
truemalk
csendes tag
értem kedves, gondolom az a problémád, hogy leltem valamit, s mint újszülött örömömben meg akartam osztani veletek.Nyilván érzékelted a gonosz és rossz és húú szándékaimat, ezért kellett finoman leugass.
Teljes mértékben igazad van, én sem hiszem, hogy lenne rajtad kivül esetleg más, aki még nem látta, igy már ásom is el magamat
És bánt az is , hogy ezt az oriási tárhelyet elmarkoltam ennél érdekesebb és értékesebb témák elől és az is hogy nem ismerem a prohardver felépitését töviről hegyire.
Meg fogom gyónni bűneimet és addig, míg teljes mértékben nem tudok megfelelni jogosan magas elvárási szintednek - nem is próbálkozom ilyesmivel többet.
Kérlek bocsájtsd meg bűnömet, sajnálom hogy meg akartalak nevettetni. -
truemalk
csendes tag
Bővebben: link
Kellemes főzőcskézést
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung S27D850T 27 75Hz PLS QHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

de nekem ez nagyon tetszik!