- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
Új hozzászólás Aktív témák
-
pandras83
őstag
-
melega
őstag
Na srácok megvan a Cesar kocsija az összes bunyós küldetést teljesítettem:
Megvan a halálos iramban kocsikat is nyertem vele, képem látható nő vágyát teljesítettem benne:
Megvan a Judi románc női karakterrel/
férfival nem lesz románc ő leszbikusA Ward románc is megvan ő nyomozó, de arról megfeledkeztem képet csinálni. -
-
-
A legelső kommentben ott volt mi a topik lényege. Kérlek Titeket, fáradjatok a hivatalos Cyberpunk 2077 topikba az ilyenekkel. Egy-két mondatos élménybeszámoló screenshot mellé OKÉ, de még side mission-ből se osszunk már meg ismertetőt ha lehet ilyet kérni.
Köszönöm!
-
Armatura
tag
válasz
ForRedGlory #183 üzenetére
Ismerem
-
melega
őstag
A játékban megvannak a legjobb városi sportkocsik:
Annyi hogy a játékba néha hiába ölöm meg a kiberpszichot/altatom el, szerzem meg a szilánkot, néha 2., 3. próbálkozásra azt írja utána hogy vizsgáljam át a helyszínt.
Annyi hogy Pacifica, a valentínok területe és a belváros területe a kocsivásárlástól eltekintve meg a grafiti kereséstől eltekintve teljesen kipucolva.
Az zavar a legjobban hogy hiába ölöm meg a kiberpszichót miután átvizsgáltam a helyszínt és leöltem és megszereztem a szilnákot tőle újra azt írja ki, szóval nem mindig azt hogy válaszoljak üzenetben Reginának.
Remélem ezt a játékhibát ki fogják javítani mert többszöri betöltésre belefutni már zavaró.
Amúgy még annyi hiba hogy néhány halott a levegőben, meg néha az ellenség is lebeg a levegőben de az is ritka.A rendőrségi küldetések a felsorolt területeken mind megvannak.
-
Vesa
veterán
Nem ártana ide is egy szabályozás és összefoglaló, vagy egy TG, és/vagy kérni egy Spoiler tag-et ide is, bár én annak lennék a híve, hogy minden posztot ami nem fotó, vagy annak kommentelését szolgáló poszt, azt azonnal törölni kéne, mivel van egy külön CP2077 topik Spoiler tag lehetőséggel, tehát ott minden más kitárgyalható.
-
Armatura
tag
Most látom,hogy nincs is spoiler lehetőség.
Érdekesség,a macska időnként a szoba más helyein van -
Jinxb1rd
addikt
Ha a macska megszerezhetőségéből indulok ki, akkor biztos van még a játékban jó pár elrejtett dolog. Arra se jöttem volna rá soha az életben magamtól.
Amikre még lefordítható lenne a dolog:
FF:06:B515 15 : 0 6 : 11 5
30 : 06 : 16
1 1 1 1 - 1 1 1 1: 0 0 0 0 - 0 1 1 0 : 1 0 1 1 - 0 1 0 1
-
-
-
-
_ak_
addikt
Na várjál, "ezek"? Tehát több is van?
-
melega
őstag
válasz
ForRedGlory #150 üzenetére
A déli területek a bunkósbotokat beleszámítva tökre kipucolva, egy délután volt.
Következő lesz a belváros melletti rész, utána a belváros, utána ami a déli rész és a belváros között található.
Utána a Japán negyedben és Kis Kínában ami elmaradt.
Ez a 2. végigjátszásom most nővel, de az előzőben 2 románcot teljesítettem férfi karakterrel, most ötöt fogok női karakterrel.
Jelenleg városi drága sportkocsira spórolok a játékban.
Megvan a legdrágább nomád sportkocsi, a legdrágább városi motor
a nomád motor, meg egy japán kis kocsiAmúgy itt a 125 000 dolláros kocsim:
-
ULPIUS
őstag
válasz
Mr.Csizmás #155 üzenetére
Az adott küldetésben történtek alapján tettem rá...
(a gits-t én ennyire nem vágom, csak a remake-et láttam és ennyi kb, nem is emlékszem rá)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Elektromos cigaretta 🔞
- Tőzsde és gazdaság
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen házat vegyek?
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- BestBuy ruhás topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest