Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskelgyo
csendes tag
válasz
maxblaster
üzenetére
na örülök, hogy sikerült. és köszi, hogy így összeszedted, ez később jó lesz bárkinek. gps jó, vagy azzal mit csináltál? nekem most rom frissítés óta nem működik
-
kiskelgyo
csendes tag
válasz
maxblaster
üzenetére
Egyelőre még nem találtam meg, de közben eszembe jutott, hogy az SP Flash Tools régebbi verziójával nekem sem működött. v5.1516-tal már ment.
-
kiskelgyo
csendes tag
válasz
maxblaster
üzenetére
az a baj, hogy már nem tudom, mert többet is leszedtem, és már elég rég volt. hétvégén utánanézek, megpróbálom kideríteni
-
kiskelgyo
csendes tag
@Sztankoo:
@SkullGuy:Nekem a driverekkel volt probléma, miután sokadjára telepítettem drivereket (talán ADB Driver vagy valami ilyesmi néven találtam), akkor jó lett. Plusz az aksit ki kellett venni. Elindítod a downloadot, rádugod az aksi nélküli telefont, nyomsz egy hangerő gombot, ekkor usb csatlakozási hangot ad ki, és utána már flashel. Így emlékszem.
BTW: ha az imei-t elbaszarintottam, hogy állítom vissza? ezer féle leírást próbáltam, de nem sikerül. Valaki jártas ebben, tud segíteni?
Köszi. -
kiskelgyo
csendes tag
Valakinek volt olyan problémája, hogy eldobja a hálózatot?
Felraktam a gyári romot a 6GB-s tárhely dologgal, jelentkezik a hiba. Másik gyári rommal (update-elt official) szintén ez van.
Néha jelzi is, hogy nincs hálózat, néha pedig elvileg van, de nem tudok telefonálni, és engem sem érnek el. Újraindítás segít, de csak ideig-óráig. -
kiskelgyo
csendes tag
válasz
kiskelgyo
üzenetére
Na ez az utolsó: sikerült felraknom flash tools-szal ezt a romot:
http://www.needrom.com/download/cubot-s308-kk/elsőre nem sikerült, de a trükk az volt, hogy nem volt jó az usb driver a gépen, felraktam. aztán a flash tools-ban be kellett állítani, hogy "with battery", és így felment (kikapcsolt állapotban volt a teló).
most a belső tárhely az alkalmazásoknak 13 GB
minden faja -
kiskelgyo
csendes tag
válasz
kiskelgyo
üzenetére
mivel nem tudom szerkeszteni, ezért bocsi a sok hozzászólásért.
szóval valami olyan problémája van, hogy "su bináris elavult" ez akkor van, ha a superusert használok, új recoveryt raknék.
ötlet valakinek???
a flash tools pedig nem tudom, hogy működik. downloadot nyomtam, de nem történik semmi -
kiskelgyo
csendes tag
válasz
kiskelgyo
üzenetére
update:
a root sikerült, csak sokszor kellett nyomogatni
viszont a Flash Tool-lal nem boldogulok, nem történik semmi.
Gondoltam, akkor recoveryből nekifutok, de ott mindenre (rom, recovery) errort dob fel. gyanakszom egy ideje arra, hogy az sd kártyám haldoklik, holnap veszek újat, kipróbálom azzal. aztán beszámolok. -
kiskelgyo
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok segíteni? Már a rootolás sem sikerül. A leírás szerint csináltam, usb hibakeresés engedélyezve, az ajánlott programban a root ikonra kattintás után mosolygó fej stb, de a root checker is azt jelzi, hogy nem rootolt. (többszöri próbálkozás után sem)
Volt már valakinek hasonló?Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- i9-11900K / RTX 3080 / Z590i / 32GB 4000MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest