Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• eldrah

aktív tag

Sziasztok!

Elnézést mindenkitől, hogy Így eltűntem, kissé beszippantott az életem mostanság(3 gyermek, párom, ház, meló,meló:D)
    Nos, először is, anno kérdeztétek a kijelző cserét, szerintem megcsinálják bárhol ha van paneled, de azt meg csak kintről tudtok szerezni valószínűleg, vagy idehaza venni másik készüléket és abból(annak meg mi értelme ügyebár;) )

A mostani frissítésről...Röviden..ez egy nagy sz@rra sem volt jó:D már elnézést..Azon kívül, hogy mindent visszaállított hasznát semmit nem éreztem..sőt..azóta hajlandó a készülékem 80%-ról kikapcsolni, majd be sem indulni,míg töltőre nem rakom, hogy aztán azt írja 73% a töltöttségem és kb. 15 perc alatt felmenjen 100-ra...Köszönjük..Ha valaki látott esetleg changelogot)a hivatalos oldalon annyit írnak:

Changelog
    1. To optimize the photo effect (képjavítás )
    2. solve the problem of the middle of red around the green. (és a zöld körüli piros javítása, az meg mi?:D De gondolom akku szint javítás)

Hát, ha ennyire futotta ennyi idő alatt, akkor köszönjük nem kell több frissítés;)

Na de a megoldás(bevallom nekem a tárhelyhez nem nyúlt!:O)

A következőkre lesz szükségetek(Ezzel 6 Gb a belső tárhely módosítás után):

[link]
    [link]

- ezután kicsomagolod a két filét egy könnyen elérhető helyre(asztalra pl egy mappába)
    - Telepíted a flash toolst, ha még nincs fenn
    - Telefont rákötöd a gépre(usb debugging módot kapcsold be!)
    - betallózod a scatter filét a flash tools-ba, majd elindítod a download gombbal és kész..

FIGYELEM! EZZEL PARTICIONÁLOD A TELÓT, AZAZ MINDEN ADAT ELVESZIK RÓLA! ELŐTTE MENTS!

Új hozzászólás Aktív témák