- iPhone topik
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Európában indíthat a Vivo V60 Lite 4G
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
schenker
tag
Vkinek vmi jo otlet?
-
schenker
tag
Mit javasoltok?
Tegyek fel 1 regi detot? -
schenker
tag
(Csak mellekesen: annyira felidegelt a game, hogy uninstallaltam a p*-ba)
-
schenker
tag
Pontosan mi a problema? Az ami nekem a Mafianal?
-
Drizzt
nagyúr
Asszem megvan az igazi ok. A detonator 32 feletti verziók, ez minden ti4200-as probléma oka! Nézzétek csak meg a Neverwintert például! Naygon durva a sebesség különbség, hát még a mgjelenítési mód, a szaggatás oka szerintem az, h az ujabb deto-k az árnyékokat mindenhol kirajzolják, ott is, ahol NEM látszik!
-
Cathfaern
nagyúr
Pontosan az. De nekem az a gyanúm, hogy te ezt sehogy sem fogof tudni letiltani. De mivel túl sok játékot nem láttam még, ahol ezt alkalmazták volna( Colin2, Kyodai Mahjjong), és mivel mindegyikben ki lehet kapcsolni, ezért (gyanítom más játékoknál is ki lehet, ha támogatják) szerintem nem fog gondot okozni.
-
e-biza
őstag
az uj 41.09es driverben sincs amit win9x alá irtak? miez a cubic mapping amúgy?
-
Drizzt
nagyúr
Topicfelhozás...
Na, valami ötlet, hogyan is lehetne??? -
Drizzt
nagyúr
Sok játék tanulmányozása után arra jöttem rá, hogy ez a funkció nagyon beakatszt a ti4200-amnak:(((. A kérdésem, hogy lehetne letiltani minden 3D-s alkalmazásban???
Aktív témák
- LG 32GN650-B monitor, 31.5 , 1440p, 165hz, g-sync/freesync
- Samsung Odyssey G5 S27CG554EU 27 QHD 165Hz Ívelt Gaming Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell 27" 2K P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest