- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
schenker
tag
Vkinek vmi jo otlet?
-
schenker
tag
Mit javasoltok?
Tegyek fel 1 regi detot? -
schenker
tag
(Csak mellekesen: annyira felidegelt a game, hogy uninstallaltam a p*-ba)
-
schenker
tag
Pontosan mi a problema? Az ami nekem a Mafianal?
-
Drizzt
nagyúr
Asszem megvan az igazi ok. A detonator 32 feletti verziók, ez minden ti4200-as probléma oka! Nézzétek csak meg a Neverwintert például! Naygon durva a sebesség különbség, hát még a mgjelenítési mód, a szaggatás oka szerintem az, h az ujabb deto-k az árnyékokat mindenhol kirajzolják, ott is, ahol NEM látszik!
-
Cathfaern
nagyúr
Pontosan az. De nekem az a gyanúm, hogy te ezt sehogy sem fogof tudni letiltani. De mivel túl sok játékot nem láttam még, ahol ezt alkalmazták volna( Colin2, Kyodai Mahjjong), és mivel mindegyikben ki lehet kapcsolni, ezért (gyanítom más játékoknál is ki lehet, ha támogatják) szerintem nem fog gondot okozni.
-
e-biza
őstag
az uj 41.09es driverben sincs amit win9x alá irtak? miez a cubic mapping amúgy?
-
Drizzt
nagyúr
Topicfelhozás...
Na, valami ötlet, hogyan is lehetne??? -
Drizzt
nagyúr
Sok játék tanulmányozása után arra jöttem rá, hogy ez a funkció nagyon beakatszt a ti4200-amnak:(((. A kérdésem, hogy lehetne letiltani minden 3D-s alkalmazásban???
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest