Új hozzászólás Aktív témák
-
bbattila92
csendes tag
Előző vezetékes fülesem 7(!) évig bírta, pedig nyúztam nyűztem rendesen és most is csak a kábelt kéne megjavítani. A jelenlegi (ugyanaz a márka, csak komolyabb modell) már cserélhető kábeles, a drágább "premium" kábelek hozzá ~5500-ba kerülnek. Hangminősége veri az AirPodst és hasonló árkategóriás társait.
Ne felejtsük el azt sem, hogy egy egyszerű vezetékes headset mikrofonja legtöbbször sokkal jobb, mint bármilyen BT fülesé.
Nem tudom elképzelni, hogy bármikor is vágyakozzak egy TWS fülesre, főleg, hogy ÚjTelóLand-en kívül azért megmaradt standardnak a jack, így ugyanazt a szeretett fülest rengeteg más eszközzel is használhatom.
Nagyon tetszik a FairPhone hozzáállása az általa készített készülékeihez, de úgy gondolom, aki nem váltott vezeték nélküli kütyükre, az a (végre) cserélhető akksi miatt nem fog ezután sem. Illetve én még kevés személyt hallottam panaszkodni emiatt.De bár az övék lenne a legnagyobb részesedés fülesek és telefonok terén is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kompakt vízhűtés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Mobil flották
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest