- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco F7
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Ha az ember nagyon keres valamit, akkor elsősorban az éppen nem használt táskáiban kutasson! Ide nem értve az élet értelmét, a nagy Ő-t, meg ilyen egyéb hablatyokat. Ez főleg nőkre vonatkozik, mármint a táskában keresés.
Most ide beszúrom ezt a zenét, mert ez jár a fejemben.
Szóval, kerestem az egyik kedvenc fülbevalómat, hovatovább, az egyik kis szívem csücskit (mindig az éppen újonnan vásárolt a szívcsücsök, ez senkit ne tévesszen meg), aminek macskaformája van, egy zöldszemű, rózsaszínorrú kis cukiság, kunkorodó farokkal. Először kerestem a tesitáskában, mert ugye tesire az ember leveszi a fülönfüggőit, aztán vagy elfelejti visszaakasztani őket a himbálóhelyükre, vagy nem, vagy esetleg beejti az öltözőszekrény mögé, minden előfordulhat egy fülbevalóval a tulajdonosáról nem is beszélve.
A tesitáskák szkennelése negatív eredménnyel zárult, így tehát sorra vettem az egyetemre menős táskáimat, mert azt rendszeresen megcsináltam, hogy unatkozás közben a fülbevalómat piszkáltam, kivettem, visszaraktam, "jajde jópofa fülbevalód van, megnézhetem? hát persze!", bemutatót tartottam, és konkrétan emlékeztem, hogy ezt a macskásat az Eszterke kinézte magának és biztos, hogy a kedvéért egyszer már kivettem a fülemből munkaerőpiaci ellátórendszerek, rendkívül érdekfeszítő, pénteki, utolsó háromórás előadás alatt. Na, mindegy, a lényeg, hogy az egyetemre járós táskákban sem volt. Aztán persze egy kisebb retikülben meglett, egy másik fülbevaló kis tasakjában (a noteszemmel együtt...). Gondolom, a macskás volt a fülemben, amikor vettem megint egyet, és már a boltban kicseréltem a fülemben a díszeket, hadd vageszoljak az legeslegújabb fülcsikkel. Szegény macska, hónapok óta egy tasakban várta sorsa jobbra fordulását, de most nagyon örülök, hogy megvan.Az már csak a hab a tortán, hogy a táskák alatt, a szekrény legaljában megtaláltam a fősulis szakdolgozatom bekötött példányát, amit kb. 3 éve kerestem már, még pár ismerőst is megvádolva, hogy kölcsönkérték elolvasásra és nem adták vissza (jó nagy önbizalomról téve ezzel tanúbizonyságot
). De persze a kutyát nem érdekelte a szakdogám, mert végig itt pihent a szekrényemben. Shame on me.
Találtam még nagyon régi leveleket, amiket gimis koromban kaptam a barátnőimtől (pedig már akkor is volt e-mail!!!), imádtam levelezgetni velük, noha egyik-másikuk csak pár utcára lakott. Képeslapok, szülinapomra szóló üdvözletek, nekem szánt rajzok, mellé versike a barátságról, szeretetről, az életről, DAMN, igaz barátaim voltak, akik szerettek, hová lettetek???Pedig szinte mindegyik ismerősöm fb-n, mégis, nulla a kommunikáció.
Vajon mit szólna Andi, ha beszkennelném a nekem szánt rajzait és verseit és elküldeném neki?
Érdekes kísérlet lenne...
Előkerült még két latindolgozat, négyes és ötös, Horatius fordítások, plusz kapcsolódó kérdések. Utólag büszke vagyok magamra, mert akkor szinte csak nyűg volt a latin nyelv tanulása, holott mennyi érték és szépség van benne... Hiába, az ember legtöbbször utólag jön rá, hogy milyen kincsei voltak. De lehet, hogy csak a nosztalgia tesz széppé mindent?
"Szemem tavában magadat látod, mint tükröd vagyok leghűbb barátod."
Aktív témák
- iPhone 16 128 gigás / 100% aksi / Ultramarin / Apple garanciás / Független
- G.SKILL Ripjaws V 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GVKB
- Monitor Lenovo ThinkVision T24i-2L
- SAPPHIRE Radeon RX 5700XT NITRO 8GB GDDR6 256bit
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest