- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Tesztpadon a One UI 8.5
Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
A héten kissé lerobbantam, így először is elmentem a körzeti vajákos asszonyhoz, majd a patikába is. Miután kiválasztottam a megfelelő köhögés elleni szörpöt, c-vitamint, csipkebogyócukorkát (mert miért ne) és miután a végösszegtől - így fizetés előtt - ha lehet még jobban leromlott az állapotom, megkérdezi az amúgy szimpatikus patikus, hogy pontokat gyűjtök-e.
Hát, nem mondom, oké, hogy náthás vagyok mint atom, és emiatt nem látok, nem hallok, nem érzem az ízeket, tehát az érzékszerveim tökéletesen felmondták a szolgálatot, de mintha valami olyasmit hallottam volna, hogy már a gyógyszertárban is elég szép törzsvásárlói karriert lehet befutni, ezt akarja nekem mondani?
Hát igen, ezt akarja...
Öcséééém... Ez minden vágyam, gyűjteni a pontokat, hogy majd 20 pont összegyűjtése után (tehát, minél többször vagyok beteg, annál jobb), ha jövök az éppen aktuális golyvámra valami vitaminért, kapszuláért, bogyóért, szirpuért, lábprotézisért, akkor beválthassam a 10% kedvezményt. Hurrááááá!!!
Ez elég beteg poén a patika részéről... Majdnem olyan beteg, mint amikor a nőgyógyász úgy köszön el, hogy: "Még benézek!".
Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Vezetékes FEJhallgatók
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Opel topik
- Nintendo Switch 2
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest