Hirdetés

Aktív témák

• Csemike

aktív tag

A héten kissé lerobbantam, így először is elmentem a körzeti vajákos asszonyhoz, majd a patikába is. Miután kiválasztottam a megfelelő köhögés elleni szörpöt, c-vitamint, csipkebogyócukorkát (mert miért ne) és miután a végösszegtől - így fizetés előtt - ha lehet még jobban leromlott az állapotom, megkérdezi az amúgy szimpatikus patikus, hogy pontokat gyűjtök-e. :) Hát, nem mondom, oké, hogy náthás vagyok mint atom, és emiatt nem látok, nem hallok, nem érzem az ízeket, tehát az érzékszerveim tökéletesen felmondták a szolgálatot, de mintha valami olyasmit hallottam volna, hogy már a gyógyszertárban is elég szép törzsvásárlói karriert lehet befutni, ezt akarja nekem mondani?
    Hát igen, ezt akarja...
    Öcséééém... Ez minden vágyam, gyűjteni a pontokat, hogy majd 20 pont összegyűjtése után (tehát, minél többször vagyok beteg, annál jobb), ha jövök az éppen aktuális golyvámra valami vitaminért, kapszuláért, bogyóért, szirpuért, lábprotézisért, akkor beválthassam a 10% kedvezményt. Hurrááááá!!!
    Ez elég beteg poén a patika részéről... Majdnem olyan beteg, mint amikor a nőgyógyász úgy köszön el, hogy: "Még benézek!".

Aktív témák