Aktív témák
-
Csemike
aktív tag
Életemben sok jó könyvet olvastam már, sok írót mondhatok kedvencemnek. Nagyon szeretek olvasni. Nem is emlékszem, hogy máshogy is lett volna.
Mindig szerettem a könyveket. Óvodás koromban már tudtam olvasni, persze ez annak volt köszönhető, hogy a nővérem akkor kezdte az iskolát, amikor én 5 éves voltam. (Az írás viszont nagyon nehezen ment. A tanítónő folyton a fülemet csavarta, mert az Istennek se tudtam rendesen megfogni a ceruzát, és szabályos gombócokat rajzolni szép sorban.)
Szóval ahogy nőttem-cserepedtem újabb és újabb írók felé fordult a figyelmem. Mituán elhagytam az általános iskolát, s ezzel a habos leányregényeket, melyeket szinte már kívülről fújtam, gimnazista koromban először beköszöntött a XX. századi magyar és külföldi írók, majd a kortárs világirodalom kora.
Nagy élményeim közé tartozik Bulgakov Mester és Margaritája. Harmadikos gimnazista koromban voltam, amikor elolvastam. Nagy hatást tett rám, bár az osztálytársaim többségének nem tetszett.Pont a szürrealizmusát imádtam benne, amire a többiek ki voltak akadva.
Aztán negyedikes koromban Kundera-fan lettem. Minden könyvét elolvastam, és ezt értsétek szó szerint, Mindet. Egy nyár alatt. Ő is az a fajta író volt, akit a villamoson állva is olvastam, minden egyes szabad percben, amikor csak belemerülhettem a könyvébe.
Aztán Milan Kundera hozta magával Kurt Vonnegutot.Ő is ilyen sose le nem tevős olvasmányokkal gazdagított. Sajnáltam is nagyon, amikor megtudtam, hogy tavaly meghalt.
De szerencsére nagy életművet hagyott hátra, van még mit olvasnom tőle. Valahogy hihetetlenül megfog a világa. Azt mondják rá, hogy sci-fi író. Szerintem annál valami sokkal komolyabb. Nagyon szeretem a könyveit.
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Nem darabolták fel a Google-t, a sztratoszférába repült a részvény
- iPhone topik
- Diablo IV
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest