- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brian_RL
aktív tag
Sziasztok!
Az a gondom lenne, hogy vettem egy Creative Sound Blaster Live! 24bit hangkártyát a Bluefishben, hazahoztam beszereltem és a windows felismerte az új hardvert, de a telepítő azt írta ki hogy nem található hardver és ezért nem tudja feltelepíteni a drivert. Próbáltam másik slotba betenni, újabb drivert szedni netről, de semmi.Másnap visszavittem ott azt mondták,hogy télleg nem jó és kicserélik.Hazahoztam az újat és ugyanazt írta ki a telepítő.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ megőrülök.Szerintetek mit csináljak???Volt már másnak is ilyen pechsorozata?? -
Nikk
senior tag
Az volna a kérdésem, hogy miért nem megy ez a hangkarim. OEM változatban vette, meg, ami annyit tesz, hogy nem adtak hozzá CD-t, és internetről sem tudok sehonnan drivert + softwaret letölteni... PLS HELP Nem szól az 5.1-sem, meg semmi....
-
VipJoco
tag
Kösz mindenki!!!
Már megoldódott!
Most az lenne a kérdésem hogy hogy tudnák mp3-ból olyan zenét csinálni ami 5.1-ben szol? -
Gallatin
csendes tag
hali,nálunk se szolt a mélynyomo meg 2 hangszoro,egy windows ujratelepités megoldotta a dolgot
,amugy más bajom is van ezzel a remek kis hangkártyával,játék alatt totál lefagyasztja a gépet...
-
Old Death
senior tag
talán itt a válasz
Bővebben: link -
sirály12
őstag
Szia.
Szerintem az au2 progiaival nem érsz semmit. De egy próbát megérhet a dolog. -
VipJoco
tag
Hy!
Creative SB live 24bit 7.1-es kártyám van csak anni a gondom hogy rákötöttem az 5.1-em és nem szól a mélynyomó!
Mi lehet a probléma?
A hangfalszetnek semi baja!!!
Ha az Audigyi2-nek a progiait teszem fel akkor az jó lesz?
Ha tesztelem az 5.1-et akkor jó de zenében, filmben,játékban nem szol a mélynyomó!
Valaki ajáljon már valamit!!!
Előre is köszönöm!!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Formula-1
- Autós topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hálózati / IP kamera
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó ASUS ROG FUSION II 500 + ASUS ROG THRONE QI gyári dobozban, kifogástalan állapotban!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Gigabyte B550M K épített PC Ryzen 5 5600G 64GB RAM
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Francia bill,20Ciklus, 1év Apple garival
- Eladó egy Ezüst Macbook Pro M3 8Gb/500Gb, Arab bill, 3Ciklus, 1év Apple garival
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest