- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razi
tag
válasz
bododani #3331 üzenetére
Válaszolok a kérdésedre
Tökéletesen megfelel nekem a windows 7 sp1 nélkül, valamint az addigi frissítéseket feltéve semmi gondom nincs, egyszerüen csak az a fajta ember vagyok aki nem szereti ha valami nem kerek, érted. Nem vágom milyen összefoglaló frissítéseket tartalmaz a servicepack 1 és pontosan mi okozhatja a problémát, de azért kíváncsi vagyok. Persze kínlódni nem fogok vele mert ennyi tesztelés meg tuningbeállítás után már használni is szeretném a gépet
Azonban mindenképp meg akartam ezt osztani az itteniekkel mert olvastam pár hsz-t a haswelles topikokban és szerintem irreálisan magas a hőmérséklet 100% load-ban egynéhány emberkénél relatíve alacsony feszültség mellett. PL: 1.23-1.25 Volton olvastam 85-88 fokokat Prime95 tesztben, úgy hogy egész f@sza hűtő dolgozott alatta. Ha valaki csak a procit meg alaplapot vesz és a HDD/SSD-jén már fent van a jólbevált lefrissített tuti windows, valszeg meg sem fordul a fejében hogy ezért is ilyen meleg. Lehet hogy csak haswellnél jön ki, lehet a Hyper Threading, vagy AVX, fogalmam sincs milyen beállítást eszközöl az SP1 ami így hat ezekre a procikra. Ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5800X3D 8-Core 3.4GHz (96M Cache Up to 4.5 GHz) AM4 Processzor! BeszámítOK
- ÚJ GARANCIÁS 13-14 gen intel High End processzor bazár! VERHETETLEN ÁR!
- AMD Ryzen 5 5500 Processzor - Kitűnő állapotban!
- Intel Core i5-8500 100% tesztelt, hűtő nélkül
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- Samsung Galaxy S22 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Dell Latutide E7280 FHD, i7 7600U, 8GB RAM, 256gb ssd, thunderbolt, számla, 6 hó gar
- DXRACER Prince L gamer szék
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő