- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
csurenzoo
aktív tag
A prohardveres TEK lecsapott már okipokira ?
-
lemusz
addikt
Az kemény, hogy icl-ről fogják játszani a válogatott meccset. Úgy, hogy közben még icl-es meccsük is van közben. Azt érzem ez nagy lesz. Vagy nagy win vagy nagy befürdés.
szerk.: szebe mondtak valamit streamen erről?
[ Szerkesztve ]
-
bager13
aktív tag
Általában egyetértek veled mindenben, de most nem. Szerintem, ha valaki a skinekért játszik ,akkor egészségére(na kezdő ,ha nem). Ez a játék egy része, akit nem érdekel annak nem kötelező azzal foglalkozni.
Persze értem én ,hogy minden második hozzászólás a skinekről szól és a CS igazi lényege elveszik. De most ez a módi(sajnos/nem sajnos).Én őszintén megmondom, hogy a MM miatt kezdtem el a CS:GO-val játszani, mert tetszett ,hogy aránylag velem egy szinten lévőkkel dob össze. Ez egy olyan emberek ,aki munka után egy-két órát akar lövöldözni a haverjaival, annak a legjobb. Sokszor érzem én is, hogy nincsenek meg nekem sem az alapok: 2-3 taktikát használunk max, nincs semmi előre begyakorolva, nincs normális spray kontroll és stb...
Tudom ,hogy lehetnék jobb, de ha nem akarok?(((A smurf-ök ellenére is még mindig ez a legigazságosabb rendszer ,amivel valaha játszottam)))
Szerk.: Szóval mindenki másért kezdi és másért játssza a játékot, ami szerintem nem baj.
[ Szerkesztve ]
Tésztás Johnny és a Kerthegesztők méltán elismert zenekar oszlopos tagja!
-
shaddy1027
tag
Szegény Fallen-t ezért remélem nem vakációzzák. Kommentátorok is emlékszem: whhhaaaaat?
Overwatch Time"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
lemusz
addikt
válasz shaddy1027 #41707 üzenetére
Azért rakták be, hogy teszteljék az OW-t.
-
SQX_Barto
addikt
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
IMIIKE1998
őstag
Üdv!
Ahogy mondták sok topikban, a tápot lecseréltem egy Seasonic SS350-ET-re, de sajnos a probléma ugyanúgy megmaradt, Warfacenél a meccsenként előjövő gigalagg. Ezek után mit csináljak? :/ Cs:Go-nál a kép elmegy, feketeség, majd visszajön, még a hang is beakad... Mit tegyek? Elegem van már ebből... -
gtamate2
veterán
-
wjbhbdux
veterán
-
gtamate2
veterán
válasz IMIIKE1998 #41713 üzenetére
Akkor lehet driver összeakadás, alaplap probléma és vga probléma is. Vga-val kezdeném aztán másik alaplappal a próbálkozást.
Egyik ismerősömnek hasonló volt, fekete kép. Ő konkrét gépet cserélt és csak a vga-t hagyta meg (260x), aztán végül az új géppel is csinálta, vett új vga-t és kiderült hogy az volt a ludas.
[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
_-ORANGE-_
senior tag
Meg tudnátok mondani, hogyan kell 1024x768-ban a két sávot odavarázsolni a két oldalra? (próbáltam 4:3 de csak széthúzott)
-
rumos XIII
aktív tag
válasz _-ORANGE-_ #41715 üzenetére
Milyen kártyád van?
-
he7edik.
addikt
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz rumos XIII #41716 üzenetére
7770
-
IreN!CuS
őstag
Olyan buta hívások vannak a magyar meccsen elsírom magam....
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
SQX_Barto
addikt
válasz IreN!CuS #41719 üzenetére
A vegen mondta is flash, hogy nem is szereti csinalni meg nem is tul jo benne. Remeljuk lesz majd kesobb kulon ember erre. A lenyeg most, hogy megnyertek.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
perecKING
senior tag
-
.LnB
titán
válasz bager13 #41705 üzenetére
Teljesen jogos. Az én hülyeségem ez az "anti-skinezősdi". Én nem tudom elfogadni. Attól még persze mindenki azért játszik amiért akar.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
had423
aktív tag
Valaki nem vágja véletlenül, hogy kik ők:
OLYMPUS
G4box; PuturlandO; Coconut; dbstepp; DrL ?
Csoportot nyerték, de életembe nem találkoztam még a nevükkel. Esetleg egyponthatosok? -
törölt tag
válasz _-ORANGE-_ #41730 üzenetére
Ahhh vagy úgy
-
IMIIKE1998
őstag
válasz IMIIKE1998 #41710 üzenetére
Megpróbálom lejjebb venni a GPU(850) és a VRAM(1200) órajelét (800/1150)-re, meglátom, ér-e valamit. +Valami tesztprogramot tudtok mondani amivel meg tudom izzasztani a vga-t? Lehet hardveres a gond?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz IMIIKE1998 #41735 üzenetére
Furmark-ot tolj alá, az majd megizzasztja
-
Micsurin
nagyúr
Rank 50 után hello , vége nincs heti egy tutti skin ? (lvl up)
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Joe Swanson #41739 üzenetére
Köszönöm, és másodjára is van heti rank up+drop?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Gentlelelele
aktív tag
Valaki az közülünk hallott, esetleg járt már ezen a helyen ? Vélemények vagy élmények ?
[ Szerkesztve ]
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
Arkennys
addikt
válasz Gentlelelele #41742 üzenetére
érdekes hely, de vannak áraik nem mondom
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
őstag
válasz eLit-MiLan #41740 üzenetére
Szerintem addigra vége lesz a Bloodhound operiation-nek , mert emlékeim szerint a private rank az azzal érkezett.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz Gentlelelele #41742 üzenetére
Nemrég találtam énis rá. Még nem próbáltam ki, de elvileg nagyon jó majd a közeljövőben kipróbálom.
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz CraBByzzz #41745 üzenetére
Majd valami véleményt róla, mert ha jó, akkor elrángatom oda barátnőm DH-ra vagy Cologne-re , ha nem jó, akkor is
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz Gentlelelele #41746 üzenetére
Okéé
-
oneak7
tag
Üdv, Sziasztok!!
Egyik ismerősöm tegnap este kapott egy OW ma reggelre meg egy VAC-ot, és hangsúlyozóm h semmi segéd programot nem használt!! Most a valvenak ez a szokása h OW után VAC-ot add??
-
wannnabeees
aktív tag
válasz had423 #41728 üzenetére
Van köztük egy cod4-es aki lanon bukott le csalással.
Illetve makesz végignézte a meccsüket és szerinte is csaltak (srác a lábukat lőtte az ellenfélnek és full fejeket lőtt). Makesznak van benne azért tapasztalta, neki lehet hinni.Szólt az adminoknak akik azt reagálták, hogy ha fizet 2000 ft-ot akkor megnézik a cfg-ket...........................
btw a csoportot csak azért nyerték mert a k1ck ellen 5v4-ben játszottak úgy, hogy egy full random ember volt a 4. embere a kicknek. Így is csak 16-8ra nyertek.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Gamepad
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Külpolitika
- Mazda topik
- Félórányi kulisszák mögötti videón a South of Midnight
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lexus, Toyota topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest