- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
-
Zomb€€
őstag
Lehalt a steam?
Belepni is alig tudtam, es most egyik meccskereses sem sikeres...
...pedig smurfolnek egy jot..."Egyszer fent...egyszer fent!"
-
őstag
-
MurdR
veterán
-
Arkennys
addikt
VP - TSM meccsen most kapcsoltam át angol streamre, ezek a magyar srácok mindig ilyen részrehajlóan kommentálják a meccseket? Nem sok pártatlanságot látok ebben ahogy kb VPnek szurkolnak végig
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
he7edik.
addikt
Hol lehet megnézni steam-en hogy milyen új láda jön ki?
Égő szöveg a flém vázon
-
IMIIKE1998
őstag
Mit jelent ez MM-es meccseknél? "XY 2 ajándékot osztott ki az elmúlt 2 órában."
[ Szerkesztve ]
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz IMIIKE1998 #42657 üzenetére
Azt amit ír
-
Micsurin
nagyúr
hmm , látom a macsek aktív
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
-
gtamate2
veterán
Megkaptam a globalt, azt hiszem teljesült végre a nagy vágyam, nem gondoltam hogy supreme után van feljebb, de már egy jó ideje azt is megtartottam. Az utolsó pályán (Nuke) t-ben 3 kört hoztunk és innen jött a comeback (itt igazából kb csak a kötelezőket lőttem már, nem vagyok olyan nagy nuke fan).
D2-n viszont kb a lehetetlenből hoztuk vissza 15-15-re. Annyi "luckshot"-t kaptunk be hogy hihetetlen, 6-9-ről forgattunk (miután teljesen elveszett a morál), aztán beleadtunk mindent.Így visszanézve vagy nagyon régóta lavíroztam már a global közelében vagy ennyire számít az egyéni teljesítmény és ennyire másodlagos lenne a nyert meccsek száma?
A nagy vac banok óta DMG-ből kb egy hét alatt feldobott sasba, onnan lem-be 2 hét alatt.
LEM-ből Supremebe 1 hónap alatt, Globalba pedig innen 2 hónap játék után.Smurf témához:
Amit észrevettem hogy ha nagyon koncentráltam sokkal jobban ment, de ehhez teljesen befeszülten kell játszani nagy hangerőn, a monitortól 5 centire. Amikor smurfolok (~LE szinten) viszont teljesen kényelmesen visszatolom a monitort fél méterre beülök kényelmesen és csak élvezem a játékot, persze közel sem mindig nyerek de van hogy egyszerűen nincs kedvem annyira nagyon véresen komolyan játszani vagy tudom hogy fáradt vagyok és nem hoznám ki a maximumot ezért smurfolunk egyet, de az esetek 90%-ban a mainen játszom mert általában már ha van időm én szeretem komolyan venni. De ezért nem hiszem hogy annyira el kellene ítélni a másikat.[ Szerkesztve ]
*Sn0w
-
szebe
addikt
Azért nem semmi, hogy a Virtus 2+ éve ezzel a felállással tolja (a neo taz pasha tengely pedig ~5 éve együtt játszik már), és így képesek újra és újra megújulni. Most éppen megverték a top1-nek kikiáltott fnatic-ot, majd egy epic meccsen a TSM-et gyakták le...kalaplengetés
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
IreN!CuS
őstag
Érdemi változást nem várnék tőle , aki 64en meglőtte még könnyebben megfogja lőni 128on , miután megszokta ( ami egyén függő , nekem kell 2-3 meccs ,hogy adja 64->128->64 )
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
vzsryl
nagyúr
válasz gtamate2 #42666 üzenetére
Én mindig kb. 50-60cm-re és majdnem nyújtott karral játszok. Volt már, hogy kipróbáltam egy enyhe ráfeszülést, de 10mp után azon kaptam magam, hogy megint visszahúzódtam az eredeti pozíciómba. Egyszerűen képtelen vagyok rendesen rákoncentrálni. Szóval nekem marad main-en is a funolás.
(#42669) MurdR: Ez már megint honnan jött? Nem lesz 128tick MM-en, és ne is álmodj róla.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Mate
nagyúr
Marksman küldetések közül az utolsó Op. Bloodhound Group-ot megcsinálta már valaki? 100 embert kell megölni speciális fegyverrel.
Rákerestem neten, elvileg felvett fegyverrel kell ölni és azt is folyamatosan cserélgetni. Volt köröm, mikor öltem egymás után 5 féle fegyverrel, mind felvett volt. Erre adott 2 pontot. Úgyhogy nem egészen értem a dolgot.
-
-
gtamate2
veterán
lemusz & MurdR & Vanir:
vzsryl: Hát lehet a látásommal van akkor valami vagy nem tudom de nekem sokkal jobban adja csak nagyon fárasztó így játszani.
*Sn0w
-
Evome
senior tag
Valaki el tudja nekem magyarázni mi ez a K1CK team ??
Mert akárhányszor látom mindig mások játszanak és más nemzetiség
Volt már magyar K1CK valami más K1CK elleni meccs én meg WTFEz most hogy működik ?
Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
CraBByzzz
aktív tag
A csgolounge mi alapján számolja az értékeket? Pl ha van egy p250 skinem ami nincs piacon felrakom 400euroért akkor 400eurot érne fogadásnál?
-
Evome
senior tag
Na én ezen behaltam
Humans Killing Humans Since birth of Humans
-
Micsurin
nagyúr
-
Mezcal
addikt
válasz gtamate2 #42666 üzenetére
de van hogy egyszerűen nincs kedvem annyira nagyon véresen komolyan játszani vagy tudom hogy fáradt vagyok és nem hoznám ki a maximumot ezért smurfolunk egyet,
Lehet, hogy tévedek, de nem erre találták ki a könnyed meccselést? Nekem is van olyan, hogy nem vagyok MM képes állapotban, akkor megyek könnyedet.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
SQX_Barto
addikt
válasz Mezcal #42692 üzenetére
Most a Bloodhound miatt "ra vagyok kenyszeritve" a Casual (konnyed) meccsekre, hat sokszor kesz kaosz ami ott megy, semmi csapatmunka, vagy bombalerakas. Bar gondolom ez foleg a Bloodhound hibaja, mert sokan a kuldeteseket csinaljak a "rendes jatek" helyett.
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz CraBByzzz #42684 üzenetére
Lounge-n a maximum tét, amit megtehetsz egy meccsre az 4x75$. Vagyis nem rég, talán 2-3 hónapja , változott a rendszer és a legnagyobb értékű skin, amit feltudsz tenni egy meccsre nem haladhatja meg a 75$-t (Bár kicsit abszúrd, mert van egy kis plusz-minusz 2-3$ az egészben, illetve régebben ez az érték 60$ volt, ami akkor még egy FT AWP asi-nak felelt meg, de azóta változtak a dolgok). Amióta ez az újjítás bent van az oldalon mindenki yolozik és késeket tesz fel és van, aki szintén yolozik és késeket nyer. És a lounge szerintem heti átlagárt számol, mivel sokszor volt, olyan, hogy 0,78$ os skint kivettem, ami steam marketen 1eu felett volt illetve fordítva is
[ Szerkesztve ]
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
SQX_Barto
addikt
Nekem mikor ujrakezdtem a jatekot rank 3-ig eljutni is foleg dmeztem, nem vagyok oda a casualert, ha nem lennenek a kuldetesek, be sem tennem a labam casualra
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Micsurin
nagyúr
"Follow vs. CLG Game 1 (Team): Winner " és upcoming (left: 0h 0m 0s) a vulcunon és ez van 2 órája Mi van ? lehalt ?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- DIGI internet
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest