- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
CraBByzzz
aktív tag
-
-
-
Tewe013
őstag
Ez a fox mit keres itt? Ennyi erővel én is üldögélhetnék ott. Szerintem elég nagy visszahúzó ereje van.
[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
Elvileg hallják a kommentátorokat a játékosok (és a mögöttük álló segítők is), emiatt őrjöngenek HLTV-n is (és emiatt cserélték le a közvetítőket meccs előtt, hogy ne legyen "fix infók", mivel más fejhallgatókat kaptak, amik nem szűrik a hangokat úgy (vagy egyáltalán nem működik a zajszűrő, nem volt egyértelmű).
Ettől függetlenül Pansy simán ordította, hogy a TSM player mögöttük van a füstben, amikor besétáltak a Kinguánok B-re mellette, meg leinfózza, hogy röviden ragadtak és rájuk zár az egész dán csapat .
Mellesleg ezt a gyökér Karrigant egy ICL-en tuti megböknék kishazánkban, hát milyen arrogáns stílusa van már az ütnivaló feje mellé...még Flifflaren is megjegyezte, hogy "olvassa a játékot" - avagy hallgatja a kommentátorokat .
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz MarioAna #41056 üzenetére
Miért, szerinted flash-el, rml-el, vagy akármelyik nagypofájúval csinált bárki bármit is?
Egyedül dst-t térdeltette le orosz, aztán még utána orosz lett kib*szva cshuról...Ezt a hang témát egyszerűen nem értem. A "pilóta" fülesekkel van para?
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
demerion
tag
-
szebe
addikt
Csoda történt, TSM túljutott a top8-on
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
Micsurin
nagyúr
Ez a cs:go hunt.com milyen oldal ? biztonságos ? (sign in through steam miatt)
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
CraBByzzz
aktív tag
Nincs valakinek valami karambitja (természetesen nem safari mesh) vagy butterfly nightja [ft]?
58kulcsom van, jólenne valami kara vagy bfk 80% market pricért -
Lackki
őstag
ahogy nézem, lehalt a cs
Sessions Logon: WebAPI is down
Player Inventories: unable to get CS:GO statusPrivátot hamarabb észreveszem
-
he7edik.
addikt
Ennyi volt a NiP erre a versenyre.
Égő szöveg a flém vázon
-
Arkennys
addikt
szegény NIP, nagyon megkapják saját mapon első map mindenesetre jó volt
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Arkennys
addikt
válasz Micsurin #41073 üzenetére
most nagyon nem megy nekik ez az infi, nem is bánom, buszozás miatt nem tudtam tételni, kicsit tettem volna rájuk miért ne alapon (VPt nem annyira kedvelem mert kb leghullámzóbb teljesítményű csapat), így ez a kis tét megmenekült
inkább teszek egy nagyon kis takarító tétet LG-re, fnaticra 90% fölött (sem más csapatra) soha nem megyek
-
Micsurin
nagyúr
válasz Arkennys #41074 üzenetére
Egészen megszerettem ezt a játékot Fogadni meg nincs értelme szerintem Naticon nem nyersz ha nyernek , másiknak meg nem sok jót ígérnek én inkább kihagyom mindet
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Arkennys #41076 üzenetére
Az mikor lesz ? És lesz drop ?
Mert most nem szeret a szerencse(esett most 1 inferno , 092 euro fog ez többet érni valaha ? ) , a meccsek jönnek mennek a rágcsa meg csak fogy[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szegény NiP
-
MarioAna
senior tag
Melyik kulcsokba éri meg befektetni 16EUR (~7db)-t? Valahogy elkéne majd jutnom egyszer valami késig, ahhoz meg kulcsokat kell raktároznom úgy tapasztaltam (plusz ezek tartják a legjobban az árukat).
Nyitni nem fogok, mert sokba kerülne, mire kifognék egyet (és az eddigi 4 ládanyitásomból a legértelmesebb ST MP9 | Deadly Poison volt ), így inkább apró lépésekben kulcsokat halmoznék fel és majd azokkal fizetnék a jövőben.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz Arkennys #41080 üzenetére
Az lesz , és remélem , pedig most a NiP vs Virtust nem is a drop véget néztem már csak just4fun nézem a meccseket
[ Szerkesztve ]
-
BaLee
addikt
A magyar streamre tud valaki adni linket?
-
GabN73
addikt
JW miket lő
-
perecKING
senior tag
hozzá adhatok másik twitch accot a GO-hoz a jelenlegi helyett? igazából nevet szeretnék váltani, de azt nem lehet....
megvan a 4770k ahogy tanácsoltátok. a vga úton
nekem is esett egy filléres
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
azért az érzés, mikor egy ugyanolyan nevű ember kap droppot mint én (accnév szerint), kivéve utolsó 3 karaktert, és már kezdek örülni, majd leesik hogy nem, nem én...
-
ReSeTer
senior tag
Eléggé kiürült a fnatic meccsre az aréna
-
Arkennys
addikt
És második map 16-14 és nagyon kevésen ment el tényleg a dolog, LG részére gratula, nagyon szépen fejlődtek. Remélem tartják vagy emelik még a színvonalat a jövőben
-
IMIIKE1998
őstag
Üdv!
A Payday 2, illetve a Cs:Go le van árazva Steamen! Aki szeretne, most vegyen! -
Mate
nagyúr
Team envyus vs. TSM meccsre mit tippeltek? Szerintem TSM behúzza.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Ennyi volt mára?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Számítógép eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs