- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
IMIIKE1998
őstag
Ti milyen DPI, illetve egér érzékénységgel játszotok?
-
Vanir
veterán
-
freeknight
őstag
válasz IMIIKE1998 #41501 üzenetére
800 dpi és 1.6 ingame sens. Nagyon gyors, de sajnos nagyon kicsi az egérpadom
-
MurdR
veterán
Minden héten ki van tárgyalva
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
freeknight
őstag
Bár ritkán írok, de szinte mindent elolvasok a topikban, úgyhogy összefoglalom neked, miről szól 97%-ban a topik :
-Skinek, ládák, market, trade, esetleg screenshtok, milyen kék a case hardened
-Csíííter, reportoljátok
-Sírás, hogy balfék csapattársakat kaptam mm-ben
-Sírás, hogy nem enged magasabb rangba lépni
-Miért van ilyen kevés fps-em?
-Sensi, dpi, felbontás, 60 vs. 120 hz?
- Leaderboard screenshotokBtw, senkit nem akarok megbántani, csak poén volt, de hát ezek a leggyakoribb témák
-
xenom0rph
őstag
válasz freeknight #41506 üzenetére
kihagytad a "hogyan trédeljek magamnak dragonlór" usereket.
halahala
-
vzsryl
nagyúr
"Köcsög smurf!" Kimaradt.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
MurdR
veterán
Mert miről szóljon a diskurzus? Tán arról, hogy olcsóbb lesz megint a benzin?
-
Vanir
veterán
Kimaradt a "kétezer forintos lézeres egerem helyett milyet vegyek háromér amitől tuti fellövöm magam szuprémig"?
-
gtamate2
veterán
Dehogy jobb, esetleg akkor ha egyszerre rusholtok a 20 golyó miatt. Persze beadja néha az 1 hit fejest, de a p2000/usp-nél sokkal gyakrabban, testre pedig alig sebez páncél mellett.
A p250 még mindig nagyon jó csak a tárat nem értem miért kellett 12/24-re csökkenteni, jártam már úgy hogy kifogyott harc közben..
Oké a cz elég op volt ,de akkor is, behoznak egy új fegyvert és meggondolják és nerfelik mintha nem lett volna idő tesztelni előtte. Amúgy a legnagyobb baj vele az hogy 5 perc mire előveszi, a tárcsökkentés még oké volt, de mire előveszem lelőnek.
A wp-t pedig még mindig nem sikerült helyrehozni mert gugolva random gyorsulásokba lehet még mindig belefutni.
Amúgy az egész nerfeléssel az a bajom hogy megszokom a fegyvert, megszeretem erre nerfelik/megváltoztatják. Olyan mintha azt mondanák hogy mostantól csak jobb kormányos autókkal lehet közlekedni, oké megszoknád egy idő után de akkor is zavaró.
Azt meg hogy miért adnak csak 40 golyót pluszba az a1-be még mindig nem értem...
*Sn0w
-
Micsurin
nagyúr
válasz westcoastog #41505 üzenetére
Írja mit dob de általában a 2 euros kulcsot sem hozza vissza , a heti dropban hamarabb kapsz valamit mint a ládából (túlzás talán de a playerek 99% szerintem a skinre / farmra megy sajnos) , nekem is új a játék van 68 órám és ennyi
más: Ez mekkora szemét 21 óra eltiltás az MM-től barátom azt mondta mert max napi 2 nyert versengő Ez igaz ?
Pedig végre tudom , hogy hozzám a WP illik És kezdek rájönni 4ever alone nehéz lesz ez az MM de Sas haverom meg nem merem hívni mert az meg csak boost lenne és nem fejlődnék
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
perecKING
senior tag
A p90 miert maradt ki? Mi mi mi???
-
Micsurin
nagyúr
válasz gtamate2 #41515 üzenetére
Nem fair , éppen kezdtem egybe rázodni és kezdet menni
És most majd egy hétig megint nem lesz ilyen nyugis nap , hogy egész nap ráérek... Sőt jön a suli még ennyi se , ha most itt 3 mm winnél megállok elveszi mint ha rang lenne x nap után ?
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
ReSeTer
senior tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz ReSeTer #41517 üzenetére
De most milyen vagy ! Végre nem full orosz/lengyel team , végre megy stb erre most elvennéd a kedvem ?
-
Rabbit96
csendes tag
Üdv! SEGÍTSÉGETEKET KÉRNÉM!!!!
Azt mondták, akik segítettek, hogy ide írjam.....
1.Szóval, vettem okipokitól 10 kulcsot itt, a hardveraprón! OK, nyitogatom és a 5-6.-ban volt egy Karambit Doppler kés, amiről mostmár tudom, hogy mennyit ér....nem nagyon vágom (MÉG!) ezeket a csgo-s dolgokat, annyit tudok, hogy a kések, illetve egy-két skin drága...
2. Le vagyok tiltva a piacról Steamen, mert megváltoztattam a jelszavamat 9.hó 16-ig.....és mondtam a srácnak, hogy le vagyok tiltva, nem tudom eladni stb.....erre ő tényleg kedvesen (meg végig az volt, segítőkész is volt) megkérdezte, hogy ne cserélje el nekem? 600 ládát ígért...neki adtam volna 50-et, mert eltradeli...... Aztán jött a rohadt nagy baki tőlem.....(legalább vmi váltságdíjat kértem volna....) elfogadtam a tradet, amiben odaadtam neki a kést....
3. Felrakta csloungera a kést 600 ládáért cserébe, legalábbis ezt írta...ok.....játszottam egy kört, meggondoltam magam, visszakértem tőle, de aztán blokkolt, törölt, amit csak el lehet képzelni.....tudom, hogy nagy h*lye vagyok, de akkor még nem tudtam, hogy mennyit ér......ha tisztában lettem volna vele, nyilván nem adtam volna neki oda
Aki tudna esetleg segíteni, bármilyen formában, azt nagyon szépen köszönöm!,,Try to get a better understanding of things, before you make your judgement!"
-
Rabbit96
csendes tag
A srác, akitől vettem, kiskorú még!
,,Try to get a better understanding of things, before you make your judgement!"
-
Micsurin
nagyúr
válasz westcoastog #41519 üzenetére
Eddig én csak arra jöttem rá , MINDIG fejre , csak meg ne sántuljanak A hitreg hát igen na , főleg BF3 után fura (Arma3-ban is van 1-200 órám na ahhoz képest , pföö , a ballisztika meg kb semmi ) De jó ez , csak nehéz elkezdeni szerintem
-
őstag
válasz CraBByzzz #41450 üzenetére
Itt a videóban a gyerek párszor leírja hogy 50 lengyel pénz volt Katowice-be. Az úgy kb 3700 ft. De szinte ugyan olyan mint a ládanyitás , a két covert pin ( dust 2 és a guardian elite ) előfordulása sajnos a kitűzők esetében is tart a zérushoz.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
lemusz
addikt
válasz gtamate2 #41527 üzenetére
Igen, ő. Steamje:
http://steamcommunity.com/profiles/76561198112668860/[ Szerkesztve ]
-
Rabbit96
csendes tag
Igen, ő!
,,Try to get a better understanding of things, before you make your judgement!"
-
MurdR
veterán
válasz Rabbit96 #41525 üzenetére
Az kiírt adatokat töröltem, nem oszthatod meg, mert nem nagyközönségnek való. (Főleg, hogy az apjának valószínűleg semmi köze hozzá, és ezek az Ő adatai.)
Okipokit tiltattam a fórumról, visszatérő vendég. Starpeter- okipoki- dragunov1.
Küldd el nekem az emailcímedet privátban.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Most nézem a bannolt gyerek inventoríjában hogy tényleg egy FN karambit doppler, mindjárt lefolynak a könnyeim hogy Rabbit96 10 kulcsból nyitott egy ilyet és 'elajándékozza'. De komolyan , mindjárt sírva fakadok hogy mekkora összeget elbasztam már csgo-ban, de 10 centen felüli drop soha nem jött meccs végén, sem pedig nyitásra. Tom , nem volt kötelező venni semmit, meg emiatt dühöngeni se érdemes, de ez most kikívánkozott belőlem
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
marcusa
addikt
válasz Rabbit96 #41520 üzenetére
Itt a steam profilja: http://steamcommunity.com/profiles/76561198112668860/
Ma egész nap azt kérdezgette itt és a paypal-os topic-ban, hogy hogy tudja eladni opskins-en dragunov1 néven. (korábban starpeter, majd okipoki)
Egyébként ha jól látom ez egy full Ruby Karambit, ami jóval többet ér a full market árnál... Megérdemelné hogy jól elfenekeljék a szülei.:-)
-
MurdR
veterán
válasz DrTechnoid #41533 üzenetére
Elvileg 1hét trade ban van azon is, nem? Minnél hamarabb kéne lépni, amíg nem tudja eltradelni.
-
light0416
tag
válasz DrTechnoid #41533 üzenetére
Az a legszörnyűbb az egészben, hogy ha eladta volna a kést simán zsebre rakhatott volna mondjuk 100 kulcsot, és a maradék 400-500-at meg oda adja a tulajdonosának, ehelyett ellopja, az ilyen annyira gerinctelen ember....
Iphone 14 pro
-
Micsurin
nagyúr
válasz lemusz #41529 üzenetére
Az nem gyenge ott az inventoryban
szrk.: na ezért nem tradelnék max osztálytársammal... mert azzal másnap letudnám rendezni
[ Szerkesztve ]
-
_-ORANGE-_
senior tag
Végre én is csatlakozom a kalákhoz!
-
IMIIKE1998
őstag
válasz _-ORANGE-_ #41544 üzenetére
Hogy lehet képet beállítani a profilodhoz?
-
Micsurin
nagyúr
válasz _-ORANGE-_ #41544 üzenetére
Grat
@MurdR: [link] lehet érdemes lenne egy hsz-t itt is írnia .
@IMIIKE1998: view profile , edit profile , avatar , chsose file
[ Szerkesztve ]
-
_-ORANGE-_
senior tag
540, 2.2
-
_-ORANGE-_
senior tag
válasz IMIIKE1998 #41545 üzenetére
Pls (amúgy profil szerkesztése és ott kép feltöltése)
-
vzsryl
nagyúr
Gyerekek! Okipoki accján az nem egy sima doppler. Az egy Ruby, ami kb 800-1000kulcsot ér, tehát kb. 2000-2500€-t!!!!
Én bezzeg a dragon lore-os gyereknek segítettem eltradelni (itt a fórumon linkelte néhány hete, hogy azt dobta neki a játék), de ez a kis csótány meg konkrétan lenyúl a fórumtársától min 2000€-t. Engem kétszer is felvett steamen anno, de annyit pofázott, hogy mindkétszer block lett a vége. Azt nem gondoltam volna, hogy scammer is.[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- DIGI internet
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- KERÉKPÁR / BRINGA / ALKATRÉSZ beárazás
- AliExpress tapasztalatok
- Gumi és felni topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen program, ami...?
- További aktív témák...
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest