- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joe Swanson
senior tag
Azt láttátok, hogy JW, hogy fogja az egeret, és hogy nem gamer széket kapott, hanem egy sima egyszerű széket?
[ Szerkesztve ]
-
szebe
addikt
válasz MarioAna #40850 üzenetére
Nyugi, az elmúlt 3 major alatt nem kaptam dropot, pedig néztem mindet elejétől a végéig. Bár részemről a drop az csak bónusz, én a jó meccsek miatt nézem
Remélem legkésőbb a playoffra beröffentik a pov csatikat.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
nugat
tag
válasz Mezcal #40822 üzenetére
ez a hozzaszolas iskolapeldaja annak, amikor a hozza nem ertes keveredik a nagy pofaval. de tudod mit, coach-nak kene menned ilyen tudassal.
vicces, amikor valaki nem tud kitorni dmg-bol es a smurfok miatt sir egesz nap, de pontosan tudja, hogy egy profi csapatnak mit kene csinalni.[ Szerkesztve ]
-
MarioAna
senior tag
válasz Joe Swanson #40851 üzenetére
Ergonómiailag a tökéletes negatív példa a legtöbb játékos gaming pozíciója . Kicsavart csuklók-karok, belegörnyedve a monitorra 10 cm-re.
-
nugat
tag
válasz wjbhbdux #40856 üzenetére
mi a problema? az e-sport mar kinotte magat a helyi garazs-lan korszakbol, millio dollaros dijakert megy a dolog rengeteg szponzorral a csapatok mogott. ha nem megy huzomosabb ideig, jon a roster change. nem lesz mashogy nip-vel sem. nem a barati tarsasag tartja oket ossze elsosorban, azert nem fog szponzoralni az eizo.
[ Szerkesztve ]
-
nugat
tag
válasz wjbhbdux #40858 üzenetére
amig olyan jelzoket hasznalsz hogy "kis csira", "nyomi" addig tenyleg elvarod, hogy valakit erdekeljen a velemenyed? ertem en, balkan, de most oszinten..
ahogy irtam, ez a dolog kinotte magat ahhoz, hogy ne a penzert menjen. minden top csapat meg fog tenni mindent annak erdekeben, hogy nyerjenek. nip sem kivetel, sot, talan a legnagyobb szervezet az osszes kozul
[ Szerkesztve ]
-
MurdR
veterán
válasz Joe Swanson #40851 üzenetére
Miért érdekes, hogy milyen széken ül? Nem értem
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
.LnB
titán
válasz he7edik. #40855 üzenetére
Akkor megértem, hogy nem ismered őket. Ha csak a CSGO-s történelmüket és a jelenlegi LU-t nézzük (allu - fiflare cserét leszámítva) akkor a legeredményesebb CSGO csapat. 31 offline verseny győzelmük volt zsírónban. Ami abszolút rekord nem csak a CSGO-ban. f0rest és GeT_RighT pedig a jelenleg aktív két leghíresebb, legtöbbet kereső (ősznyereményeket tekintve) játékos. Itt van róluk egy dokumentumfilm ami a Svéd TV6-on ment, bemutatják benne a gaminghouse-t, a barátnőiket, a felkészülést, a McDonald's-os McNIP hamburgert stb stb..
Tulajdonosuk Heaton, aki a leghíresebb CS játékos.(#40857) nugat De a NiP-pel máshogy van ez mert Heaton, f0rest, GeT_RighT haverok. És közösen döntenek, nincs nyomás rajtuk semmilyen multigaming felől. Mivel kis túlzással övék a NiP. Szerintem lassan visszavonulnak és akkor vagy megszűnik a NiP (CSGO), vagy megpróbálnak új csapatot építeni. Manapság a Svéd CS playerek nem olyan jók már mint régen. Nehéz jó játékosokat beépíteni egy meglévő csapatba. Ezt bizonyítja, hogy allu is Finn. Amíg f0rest és GR nyomja addig nem lesznek teljesen nemzetközi csapat, szóval az átvariálás nehéz lesz/lenne.
(#40860) CraBByzzz Tudom, hivatalosan ezt mondták. És azt, hogy Maikelele nem bánik úgy a többi fegyverrel ahogy kellene ha nincs nála AWP. Ha nekik jobb allu, aki nem sok vizet zavar akkor csinálják. Ő dolguk.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
nugat
tag
válasz Mezcal #40864 üzenetére
az is elofordulhat hogy ugy osszessegiben fingod sincs a jatekosokrol es a pro scenerol es ugy tunik hogy egy bo1 alapjan igen durva kovetkezteteseket vontal le. lehet..
@.LnB: en elhiszem, hogy nagy az osszetartas a csapattagok kozott, de epp ezert irtam korabban, hogy az esport mar kinotte magat abbol a korszakbol, amikor egy csapatnal ez az elsodleges. maikelele-t tudtommal azert csereltek, mert tulsagosan ingadozo volt a teljesitmenye, bar ahogy nezem allunak is az most. a kemia a jatekosok kozott fontos egy jo csapathoz, de nezz meg egy kinguin vagy c9 videot, nem egyeduli a nip ilyen teren. allu ugyan finn, de ott tanulja mindenki a sved nyelvet mar iskolaban, ez valoszinuleg kevesbe jelent tehat gondot. hetekkel korabban mar volt pletyka a sved (fnatic, nip) rosterrol, konkretan jw kerult szoba. a nip talan a legnagyobb csgo szervezet, hatalmas penzekkel es szponzorokkal a hatuk mogott, nagyon valoszinutlen, hogy megszunne. en egy roster-t josolok, ha sikertelen lesz szamukra a mostani major.
[ Szerkesztve ]
-
Mezcal
addikt
Sebaj, itt vagy te, és majd kijavítasz, mert ezek szerint kiváló szakembere vagy a profiknak, annyira, hogy én, pórember kiritkát sem fogalmazhatok meg velük szemben. Én, a sírós seriff, aki nem tud kitörni, és igaz lehet, hogy szaki vagy, mert ezt is tudod.
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
szebe
addikt
Értem hogy mire gondolsz, és mit jósolsz a NiP-nek, ha sikertelen lesz számukra a major. De az inkább roster change lesz. A roster magában csak a "névsor".
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
MarioAna
senior tag
Na már megérte a streamet beizzítani, el is adtam gyorsan a cbble ládát, 24€-ért, melyből marketen lett 20.88...damn son, sosem volt ennyi pénz a walletemben
-
Micsurin
nagyúr
A lounge csak nekem lassú és nem tölt be semmit sem ?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
gyuromoj
veterán
Hali!
Ősztől lesz újra időm játszani és gondolkodom hogy bedobok a gépbe egy VGA-t hogy tudjak GO-zni.
Szerintetek milyen lenne a megfelelő kártya az alábbi konfig alá:g3220
h81m-hds
8gb ram
128gb ssd
win7 ultimate x64
1080pÜdv Gyuri
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Köszi mindkettőtöknek, szétnézek aprón.
(#40884) MurdR
Januárban adtam el az előző játékos konfigomat (lap,cpu,vga). Netezős gépnek ezt raktam össze, de megjött a kedvem egy kicsi CS-hez.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
vzsryl
nagyúr
"Tulajdonosuk Heaton, aki a leghíresebb CS játékos."
Esetleg második. Egyértelműen Spawn volt a leghíresebb és legközkedveltebb CS player. Ebben közrejátszott az esze és hogy afrosvéd'-ként berektelt akárkit.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
nugat
tag
eddig egy overpass es cache package. dobott valakinek valamit?
-
Micsurin
nagyúr
semmi van vajon aki 2x is kapott eddig ?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
wjbhbdux
veterán
40 szerveren 420 browserben 950 steam accon 2 meccsen egyszerre eddig 5200 drop és felvásároltam az összes cobblestoner dropot is 6.66 euróval drágábban visszatéve már több millió forint bevétel és még nincs vége az első napnak!
/s
-
sss
őstag
válasz vzsryl #40885 üzenetére
Neo volt a leghíresebb.
Amúgy nemrég olvastam egy cikket, amiben többek között azt fejtegették, hogy SpawN mennyire túlértékelt játékos volt. Mikor bekerült az sk-ba, nagyon ment neki a játék, de azért közel sem ő volt ott a legnagyobb név. Nyilván Heaton/Potti visszavonulása után ez megváltozott, de utána már közel sem tudtak annyira dominálni. -
szebe
addikt
Hát, a Na'Vi se a jobbik formáját hozta ide, megint nem fognak majort nyerni
Az a boost mondjuk szekszi volt.
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Gyelekik,
elég bot kérdés, de hogy megy ez a droppolás dolog? Ránéztem a piacra és láttam, hogy van valami új láda, meg hallottam valahol, hogy droppal szerzik, és valamelyik 30€-ért megy, ami nem kevés.
Előre is köszi a válaszokat.
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Mezcal
addikt
-
CraBByzzz
aktív tag
válasz LendvaiFeri1 #40897 üzenetére
Összekötöd a steam accot a twitchel és nézed a meccsekett gotv-n vagy twitchen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs