- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
válasz bager13 #40099 üzenetére
Te csak hajtod a tiéd, nem tudod értelmezni amit írtam. Nem játszom úgy, mintha óvódások közé mennék verekedni. Belátom, van olyan smurf, aki tényleg ezt teszi, de én biztos nem és szerintem Xero sem. Only deagle-t meglövöm bárhol, ha épp funolni van kedvem.
(#40100) Sztrego: Pedig itt mindent szájbarágósan megmagyarázott. Ha ezt sem érted, akkor felesleges tovább tépnie a száját.
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
Mezcal
addikt
De milyen frankó is volna, ha a nehézsúlyú Klicsko váltósúlyban smurfölne, egyik kezét hátrakötve bokszolna. Igaz, elég volna egyszer betalálnia... Kérdés, mit tanulna tőle a 60 kg-os bokszoló?
vzsrylÉs semmi olyat nem mondott, amit ne tudnánk, és mégis butaság. Mi nem feltett kezekkel küzdünk a smurfök ellen, hanem végig harcolva, több taktikát kipróbálva, van A, B sőt C tervünk is általában, ezt kéne megérteni.
[ Szerkesztve ]
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Xero
nagyúr
válasz Mezcal #40102 üzenetére
Elhajolni...
Esea-n tudjatok milyen rang rendszer van/volt? Semmilyen. Ott miért menne a sírdogálás?
Volt szerencsém anno NBK ellen játszani, nem visítoztam hogy nem fair, mert ő profi, csak élveztem amiket tanulni lehetett tőle. Nyilván rommá lőtt minket, de nem azért mert Neo módjára kikerültek a golyókat vagy ugrálva-pörögve szórta a hsokat, hanem azert mert ésszel játszott és gyakorlatilag bárhol bármikor mögénk került.Ennek ellenére őt is ki lehetett lőni, ha egy-két huncutságát kiismerted.
-
vzsryl
nagyúr
Én több száz órát játszottam már irreálisan erős smurf ellen, mégis meg tudtam oldani. Csak és kizárólag a komoly cheatekkel felvértezett ellenfél a legyőzhetetlen. Egy sima smurfer játszhat akárhogy, akkor is lőhető. Tegnap is úgy nyertünk a koszorús kala trigeres ellen, hogy tudatosan elkerültük. A többi társa meg fizetős boostolt sas volt, akiket le tudtunk nyomni. Az volt a szerencsénk, hogy wh-ja és aimbotja nem volt. Csak akkor lőtt automatikusan egyet, ha bemozdultál a célkeresztbe. Az ilyen lenyomható, KQLY-t is le tudták lőni. Van olyan ismerősöm, aki kipróbált egy tucat cheatet az egyik smurfjén, de az ilyen egyszerű triggerbotokkal esélye sem volt a pörgő-wh-s aimbotosokkal szemben. Nem akarom nevén nevezni az illetőt, mert meg szokott fordulni itt a fórumon is, és biztos közutálat tárgyává válna. Mint ahogy mi is, mert mi jobban tudunk játszani. Már ezért gázok vagyunk, lefolyik a pofámról a bőr...
Már nem szabad ideírni, ha jókat lősz, mert jön a picsogás. Menjen csak a flame. Ha Xero még egy ilyen képet berak, akkor tegye azt, jól teszi. Mert szépeket lőtt, és nem azért, mert smurfölt vagy nem smurfölt, hanem mert jól játszott. Van, hogy ő is 10 alatt lő, meg van, hogy én is. De ha már meglövi, akkor hadd örüljön neki. Azok a dupla-kalák egyáltalán nem voltak bénák, csak egyszerűen sült hülyék a játékhoz, ráadásul nem is kommunikáltak. Egy egyszerű példa: Elmentem A-ra hangárból (Cache). Ők befüstölték a bejáratot. Én dobtam egy pattanós füstöt targoncához, és a két füstön keresztül izom trappal bementem a targoncához, ahol az egyik sült bolond oldalazva állt nekem, mert hülye. Trappoltam, mint az állat végig, simán lehetett hallani még középről is, nem hogy mellette... Ezért díjaztam és oldalba lőttem. Majd kifutottam közép felé. Ott meg a másik idióta állt és nézte közt, amikor A rush-ban nyomultunk és már 2-t kiszedtünk A-ról. Hát ő is kapott egy díjat, egy cigánykerekes, szaltós HS-t (úgy pörgött a hullája, hogy öröm volt nézni). Ha face2face volt, akkor simán tudtak lőni. De az ilyen hülyeségeket, amiket több száz, sőt több ezer órával megcsináltak, az egyszerűen már művészet. Ezek nem azért kaptak ki az only deagle-től, mert smurföltünk, hanem mert megérdemelték. Hátha megtanulják, hogy ha trappolnak feléjük meg rushol az enemy egy lerakóra, akkor tegyenek már meg annyit, hogy odanéznek, öcsém.
És akkor még én érezzem magam köcsögnek, mert néhány meccset lesmurföltem életemben, ahol alig volt szintbeli különbség az ellenfél és közöttem. Agyam eldobom.[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
őstag
Nah talán már érik egy új skingyűjtemény , ha figyelembe vesszük a falchion láda árának a csökkenését és a közben eltelt majdnem 3 hónapot.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
zkas90
senior tag
válasz vzsryl #40086 üzenetére
Smfc, lem, lem, le. Attól függ, hogy melyik accon megyek el megszerezni a heti dropot. Az utolsót 10 win után rakta le-be, úgy hogy mellette 5 derankolós vereség volt. Tehát az is fentebb lép majd úgyis (illetve mutatja, hogy kb lehetetlen már alacsony rangot szerezni smurfölésre).
A kijelentésedet pedig nem értem. Nem szálltam el. Egyszerűen csak feltűnt, hogy alacsony rangon (mg1-dmg) megváltozott a meta. Ezt pedig kinyilvánítottam. Aki ezzel nem ért egyet, az vak.
Csak, hogy fokozzam a kedélyeket:
Én a smurfökkel vagyok. :-)
Miről szól a játék? 2 csapat játszik egymás ellen és le kell győzni az ellenfelet.
Mi a frásznak kellene törődnöm az ellenfél érzelmeivel, amíg tisztán játszok. A csapattársakat nem szívatom. Az ellenfélnek meg az a dolga, hogy legyőzzön minket.
Egyébként sincs már annyi smurf, mint volt korábban.Illetve nehéz a smurfök élete is. Van egy nagyon kedves ismerősöm, aki DMG-ből napokig tartó kínkeserves derankolás után leesett nova1-be. Nyert három meccset és már nova4 lett. Én is hiába buktam vissza LE-ből mg1-be, pár win és LEM lett abból is újra...
ui: Nem beszólás, véletlenül se vedd annak. Én a smurfökkel vagyok. Viszont a belinkelt képeden amin a main accon dezizel 2 hiba van a többiek szempontjából (a smurfellenes brigád szempontjából). Gondolom emma3 accon NagyZ volt és lemusz is GE ha jól emlékszem a fő accán.
Egyébként grat, jó meccs lehetett. Megnéztem volna a chatet is.
+ aki LEM rangon sír a smurfök miatt az hagyja abba a játékot. -
shaddy1027
tag
Szegény TSM, pedig csak az EnVyUs volt ellenfélnek mondható csapat. És még őket se tudják legyőzni, örök ígéret ez a csapat.
"Azt hittem, ha a megfelelő szabályokat követi az ember, akkor végül győzhet." Harold Finch
-
zkas90
senior tag
Megtanulna táncolni. Amennyiben kellő ütést be tud vinni és egyet sem kap be, akkor van esélye.
(#40108) shaddy1027
Azért megmutatták már, hogy mire képesek. Már nem csak örök ígéret. Az tény, hogy most kicsit hullámvölgyben vannak, de ez is 1 noname lan. Majd a majoron kiderül.
Egyébként most egy nagyon harapós envyvel találták szembe magukat. Nekik most minden meccset nyerniük kell, mert az utóbbi hónapokban ultrakakik voltak.szerk: aki nem hisz a smurfök elleni győzelemben, tapadjon a képernyőre [link]
random emberek vs envy (5v1, 5v2, 5v3)
A randomok rangjai: GE, SMFC, SMFC, LEM, LE
Az envy játékosok rangjai: unranked, unranked, unranked, ge, ge[ Szerkesztve ]
-
Hangm4n
tag
Mai drop: [link]
Well-Worn. Mennyiért lehetne elpasszolni?
-
Mezcal
addikt
Látom csak a lényeg nem jött át nektek, smurfoknak. Magával a smurfolással van baj, hogy egy magasabb rangú/tudású játékos a szintje alatt játszik. A vicces az egészben, amikor megmagyarázzátok, hogy ez tulajdonképp jó a kisebbeknek, mert tanulhatnak tőletek. Viszont, ha őket kérdezitek meg, nem így látják, és máris síró kis pussyknak vannak elkönyvelve.
Biztos, hogy nektek jó, ez nem kérdés, mondtad is egyszer, hogy kisebb a stressz mint a main accodon csak funolsz könnyedén...
Az is nagyszerű volna az autósportnak, ha egy Porschés átmenne a Suzuki kupába funolni és a fair hozzáállás kedvéért az utolsó helyről indulna 1 perc késéssel. Kérdés, hogy mennyit tanulnának ebből, és mennyire tetszene ez a Suzukisoknak?Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
htc07
addikt
válasz Mezcal #40116 üzenetére
Itt nem arról van szó, hogy globálok szilvereket szivatnak, hanem hogy van egy 2 rankkal alacsonyabb accountod, amire akkor mész fel, ha kevésbé megy, nincs kedved vért izzadni hogy megtartsd a rankod mert randomokkal tudsz csak játszani. Legalábbis én így értelmezem.
De ahogy látom, másoknál itt a globál-szilver hasonlat jelenti.
[ Szerkesztve ]
-
zkas90
senior tag
válasz Mezcal #40116 üzenetére
Legalább jó lenne a hasonlatod. A smurföknek semmi előnyük a tudásukon kívül (persze lehet 144 hz monitor, gamer szirszar...de az a nem smurfnek is lehet).
Tehát az, hogy a ferrari versenyez a trabanttal, nem valami jó hasonlat.A helyes sport hasonlat: Air Jordan (remélem mindenki ismeri) eljön (még most is) magyarországra kosárlabdázni. Esetleg Tom Brady átigazol a Budapest Eagles csapatához.
Egyébként htc leírta a lényeget. Akik itt smurfölnek nekem 5-10 ranggal alacsonyabban tolják, hanem max 2-3.
hangman:
WW Dragon Lore 600$[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
Ne hasonlítsátok már magatokat óvodásnak a smörföket meg tájszonnak. Lol
Ezzel csak hízik az egojuk. És a végén még el is hiszik. Haha.
Én ehhez úgy állok, hogy nincs olyan gémer, akit be ne lőnék, szét ne szednék. Jöhet ellenem bárki, világbajnok, smörf bárki. Egy a cél. Nyerni! Soha ne add fel.
Ha kapom a fejest? Akkor nem az enemy a hülye. 15-1re vezet az enemy akkor is küzdök az egálért. Soha ne add fel. Én senkit nem érzek magamnál jobbnak. Ez másképp nem működhet. -
Mezcal
addikt
válasz zkas90 #40119 üzenetére
A smurföknek semmi előnyük a tudásukon kívül
Ami pont a lényeg a CS-ben, de sebaj. A Porsche is nagyobb tudású/erősebb autó a Suzukinál...Akik itt smurfölnek nekem 5-10 ranggal alacsonyabban tolják, hanem max 2-3.
Igen, azért vannak Supreme smurfok dupla kalában. Az egyik már előre szólt, hogy féljünk, nézzük meg a profilképét, ami a fő acc supreme kép kirakva.Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
törölt tag
Gyáááh emberek nem unjátok még ezt, hogy egész nap ezen rágódtok? Ahelyett hogy csinálnátok valami mást, itt bosszantjátok egymást.. Szarjátok már le az egészet. Nem kell foglalkozni vele, mindenki úgy játszik ahogy akar.
Nem csak cs:go-ba van smurf, hanem elég sok játékban. Mikor Source-on mixelünk akkor is ritka ha egyenlő erős csapatot kapunk. 10/8 meccs abból áll, hogy nem tudod végig játszani egy meccset, mert minket kickelnek, hogy túl erősek vagyunk stb. -
shaddy1027
tag
-
lemusz
addikt
Inkább nézzétek mennyivel nagyobb felhajtás van egy 18 dollármilliós dota2 lanon:
http://www.twitch.tv/dota2ti -
ReSeTer
senior tag
Amúgy mi értelme a rank boostolásnak, hogy még fizetnek is érte?
Felboostolnak valakit mondjuk kalába, akinek a tudása kb silver elite....aztán? Elmegy játszani és fossá lövik amikor majd egyedül megy. Abban mi a jó? -
Arkennys
addikt
Igazából köze nem volt az egész eszmecserének a jaj rangban rekedtem dologhoz, ezért poén, hogy feljött ez is (mellesleg mentünk feljebb már, és gyanítom fogunk is, ha nem ilyen ellenfeleket kapunk be egy egy este folyamatosan 4 meccsre is). Egyszerűen unfair marhaság, de van aki ezt élvezi, bárhogy keni is a dolgot. De annyira nem érdekel, kibeszéltük megint, szóval jólvan. Az kb látszott, kinek van és örül neki, és ki ilyenek ellen szokott menni, erre pl kíváncsi voltam.
A fő poén az olyan smurfer, aki direkt veszít pár meccset, nehogy fentebb menjen rangban, és kiélvezhesse a helyzetet, a többin pedig vérkomolyan kiéli magát a pár ranggal alacsonyabbak ellen. Na az olyat szánom főleg.
Jó játékot mindenkinek, én csak azt remélem, hogy holnap este mikor tudunk menni párat, nem megint ilyeneket kapunk enemynek. Olyan érzés néha, mintha több smurfer/csaló lenne mint rendes játékos. Bár mióta 4-5 fő premaddel megyünk, azért alapból jobb a helyzet.
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
csurenzoo
aktív tag
Dotában jobban fáj ,ha orosszal vagy És sajnos rengeteg van belőlük.
-
BlackDevil
aktív tag
hali
hol lenne érdemes vennem cs go láda kulcsot?
kicsit üzletelgeni szeretnék»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
szebe
addikt
Elég érdekes problémára tapintottatok rá. A skillfake már a mirces időkben elő-előfordult, de akkor max leléptünk/kiraktuk őket a szeróról. Itt ez sajnos nem lehetséges...
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
rumos XIII
aktív tag
válasz BlackDevil #40137 üzenetére
Hardverapron szetnezhetsz, szoktak lenni jo ajanlatok.
-
mepet
addikt
Fizetős lett a Beat the Odds...
-
mepet
addikt
válasz rumos XIII #40142 üzenetére
1 steam group, ahol egy Guru nevű arc csgolounge-s fogadásait lehet követni (eddig ingyen volt). Érdemes lecsekkolni a statisztikáját, nem semmi...
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Gumi és felni topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Ukrajnai háború
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kupon kunyeráló
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- További aktív témák...
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest