- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mobil flották
- Apple iPhone 11 - népalma
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
nugat
tag
válasz shaddy1027 #40954 üzenetére
en hibam, sorry. azert ne tegy kart magadban emiatt
-
Arkennys
addikt
-
Arkennys
addikt
"tisztaba" vagyok vele igen, képzeld és most mit mondjak rá, hogy folyamat cserélgetik a népet a csapatban? a keretlineup kb a csapat eleje óta ugyanaz, ami kicsit több, mint pár hét, ha nem is sokkal, szerintem nem igazán lesz belőlük normális tier 1-es csapat, majd meglátjuk. Bocsánat ha lelkivilágodba gázoltam, ahogy mondtad előbb kollégának, nehogy kárt tégy magadban.
LendvaiFeri1: nem lesz belőle semmi gondod ne aggódj, innen tudja hogy melyik IDre adjon dropot most pl ESL meccseknél, ha mázlid lenne és kapnál.
[ Szerkesztve ]
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
LendvaiFeri1
Topikgazda
Mennyire megbízható ez a twitch? A drophoz össze kell kötni a steammel. Mennyire biztonságos ez?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
nugat
tag
válasz Arkennys #40959 üzenetére
"folyamat cserélgetik a népet a csapatban"
"a keretlineup kb a csapat eleje óta ugyanaz"
legalabb olvasd mar el mit irsz. skytten-nel volt egy csere, jogos is volt"szerintem nem igazán lesz belőlük normális tier 1-es csapat"
ha ala tudod tamasztani amit irsz tudunk beszelni, egyebkent mi ertelme ugy minden erv nelkul beirni hogy szerinted mi lesz? szerintem holnap esni fog.[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
menj inkább szotyizni és nézni a meccseket oké? mivel ellentmondás nem volt abban amit írtam...már ha tudod értelmezni a szavakat, amit az előbb épp te kérdőjeleztél meg. Kötelező kötekedni, miután írtam valamit? vagy legalább a véleményed írnád le sima bedumálás helyett de nem, minek is. a szerkesztéseden főleg jót röhögtem. hagyjuk inkább. SZERINTEM. tudod mit jelent? már rajzolom a bizonyító diagramokat amivel alátámasztom, szerintem mi lesz. Tényleg menj vissza a barlangodba pls
[ Szerkesztve ]
-
nugat
tag
válasz Arkennys #40962 üzenetére
lenyegtelen, inkabb ignoralom ezt a topicot. ha visszajovok nehany het mulva ugyis a szokasos "vp-re fogadtam es vesztettek a botok", "kocsog smurfok", "kinguin szar" es hasonlo bebofogesek lesznek, semmi ertelme megprobalni valamirol normalisan diskuralni. balkan
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
szuper, köszönet érte. nagyon szélsőséges emberke vagy, nehéz lehet így. Nem szarozta le senki őket, attól, hogy nem tartom őket túl jó csapatnak, és a bennük levő lehetőségeket sem. Majd kiderül így van e vagy nincs. Normális diskurzushoz köze nem volt annak amit műveltél itt, oltogatás elkezdésén véleményleírás helyett.
[ Szerkesztve ]
-
wjbhbdux
veterán
-
xenom0rph
őstag
Ha mobilról nézem, akkor is droppolhat?
halahala
-
salieven
aktív tag
Kicsi off!
Valakinek innen megvan már a Private Rangos kitűző? Elérte már valaki a 40es szintet? Érdekelne hogy mi lesz utána hogy a 40es megmarad e és kapok kitűzőt vagy hogy működik ez mert 34es vagyok és lassan lassan meglesz a 40
PSN: salieven
-
Micsurin
nagyúr
Heti drop , hogy mennyi ? Mert nyolc oldalon írnak nyolc félét.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
MarioAna
senior tag
válasz Micsurin #40971 üzenetére
Ha van bloodhound passod, akkor minden héten az első szintlépésnél (az új rangrendszerben) egy garantált drop (az új kollekciókból való ládákból "Operation Bloodhound exclusive weapon collections: Cobblestone, Cache, Overpass, Gods and Monsters, The Rising Sun, and Chop Shop" - tehát elvileg Dragon Loret is adhat Gaben )
Ezen kívül heti 2 láda (én szinte minden héten kaptam Falchion ládát is, szerintem ez is biztosított a passal).
+még egy skin is be szokott sikerülni.
Ezek alapján 2láda+2skin / hét.Szerda reggel? 8-kor nullázódik a heti limiter.
-
Micsurin
nagyúr
válasz MarioAna #40972 üzenetére
Pass nincs , majd veszek , meg ugye +1 skin a rank uppért akkor az 5 összesen , hmm nem rossz
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
szebe
addikt
Én azért egy picit többet vártam volna a NA CSGO csapatoktól. C9 is amilyen ambíciókkal eljött...
Na, közben RIP Titan. Szépen játszottak az ausztrálok
Beleolvasok néha a csetbe twitch-en, most néhányan kajak arra verik magukat, hogy fizetnek havi $6.99-et azért, hogy csetelhessenek a meccsek alatt? Óriási
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
GabN73
addikt
Az milyen jelenség lehet, hogy ha meccs végén kilépek a főmenübe, ledob az asztalra, és felvillan egy rövid időre egy cmd.exe futtatás?!
Egyszer kicsit tovább maradt, akkor azt írta, hogy not sandboxed. -
Micsurin
nagyúr
válasz MarioAna #40975 üzenetére
Rendben köszönöm , akkor már csak a funnért játszom a héten szrk 1 skin maradt még
[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Micsurin
nagyúr
válasz MarioAna #40975 üzenetére
[link] És tényleg itt is írják mennyit kell hozzá tolni ? Ma/tegnap össz 20 órám van , semmi (igaz nem MM )
"idle server" mi az ?
[ Szerkesztve ]
-
okipoki
aktív tag
Akartam fogadni a NiP-re és küldött egy offert, amikor már 2-0 volt a Renegadesnak. Ezmiez?
-
errorcode06
őstag
Sziasztok!
Ezt a sz*** autoplayt nem lehet kikapcsolni a menüben? Akárhányszor kilépek egy szerverről, vagy épp belépni készülök, folyton ledob az asztalra. Ezt azóta csinálja mióta tart ez a *****.
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
romero28
senior tag
többen megkérdőjelezték itt allu helyét a nip-ben . na de egy meccs alapján talán nem kéne...
a csapatból friberg és xizt is gyengébb kd ratióval rendelkezik nála . mindenkinek becsúszik egy-egy gyengébb meccs .
allu 2015 stats
még a "nagy" kenny is nyom olyan meccseket , hogy rá sem lehet ismerni...ja most a renegades ellen épp 24-5 -el áll ...
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
-
Mezcal
addikt
Allu megtáltosodott
Playstation 5 SE CFI-1116A - Bugatti Divo távirányítós
-
Franklin
addikt
válasz errorcode06 #40984 üzenetére
Nekem is ezt csinálja, nagyon idegesítő.
-
szebe
addikt
válasz romero28 #40986 üzenetére
De épp ezaz, hogy nem egy meccs alapján kérdőjelezzük meg a helyét. Elvileg ő a wp-s a csapatban, de hasonlítsd már össze egy GuardiaN, kennyS, Skadoodle trióval. Nem csak "pure skill"-ben van hátrányban, de sokszor a mozgása/döntései is érthetetlenek, ezen a szinten (ahogy vrzsyl is említette). Sokszor odáig fajult a helyzet, hogy már f0rest játszott wp-vel, mert allu annyira gyenge volt vele.
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
romero28
senior tag
nem véletlen linkeltem allu statisztikáját . az a tegnapi teljesítménye az kirívóan xar volt . DE : nagyon sok meccset hozott már a nip-nek , volt hogy egymás után többször is man of the match volt . még egyszer : egy meccs alapján , meg divatból nem kéne lexarozni a gyereket . a mozgása meg olyan,mint általában a wp-s gyerekeké . nézd meg kenny-t awp nélkül...
-
törölt tag
Én nem hiszem el, hogy mindig kapok 2 ládát, és közte egy Cobble Köszönöm Gaben.
-
szebe
addikt
válasz romero28 #40991 üzenetére
Nem értem miért hozod fel kennyS wp nélküli mozgását arra, hogy allu szarul mozog vele.
Linkelheted a statokat is, abból is az derül ki, hogy a többi wp-s jobb nála.Nyilván nem neki kell vállára venni a csapatot, ha melegedne a pite, mert arra ottvan gtr meg forest. De még olyan villanásokat se nagyon látni tőle, mint ez a banános 3K.
-
GabN73
addikt
FalleN egészen jókat lő
-
BlackDevil
aktív tag
Mondom belépek már nézni bajnokságot miközben videót nézek.... Erre esett egy Cobblestone
»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Sweet.tv - internetes TV
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest