- Magisk
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Íme az új Android Auto!
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
szumoo
senior tag
Sziasztok
Van egy ''hatalmas'' problémám az 1.5 CS-vel.
A következő a gond:
Az van, hogy ha neten játszom akkor egy kicsi idő elteltével mindig beragad az emberem, úgy hogy full magátol mozog. És ez rendszeressé válik, ami persze marha zavaró! (és még a pc speaker is megszólal néha, akkor is ha ne nyomom a gombot)
Bill nincs beragadva, mert más játéknál nincs ilyen gondom.
Ma volt reinstall, de maradtak a gondok.
Szerintetek mit kellene csinálnom, h újra normálisan működjön?
Gondoltam már, hogy másik vidkari drivert rakok fel a mostani omega helyett, de szvsz nem ez lehet a gond, ezért is fordúltam hozzátok!
Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
Üdv.: Szumoo -
Arnold2
őstag
válasz
VladimirR #11 üzenetére
Ú most olvastam el a hozzászólásomat és eléggé két értelmű.
Abszolút nem ironizáltam. Tényleg köszönöm a próbát.Most kivételesen nem voltam cinikus! Tényleg. Ha esetleg ezt szürte le valaki sorry.
Utána nekem is leesett,hogy van gugli a világon.
Utánanéztem és arra jöttem rá,hogy legtöbb embernek akkor írja ki,mikor pályaszerkesztésnél túl sok mindent akar beletenni. VAGY a csiteléstől.
Valami olyasmire következtettem,hogy ha túls ok dolog van a pályán akkor van a gond!
[Szerkesztve] -
kíváncsi
őstag
Szia!
Ezeket tudom mondani a probléma megoldására, illetve hogy mi lehet a probléma:
''This error can occur when a player using the -dev or -console command uses the impulse 101 cheat too many times when they already have all the weapons. The only solve I know for this problem is to exit out of the game, start again and either don't use cheats or if you still want to cheat use impulse 101 and then enter ammo cheats (give ammo_pistolclip etc).''
Cheateket szoktál használni? Ez végülis annyit jelent (amit linkeltem), hogyha az impulse 101 cheatet túl gyakran használod amikor már minden fegyvered megvan akkor csinálja ezt. Kilépsz belépsz és nem cheatelsz.
Vagy lehet, hogy maga a Half-lifeban lépett fel corruption. UNinstallálod a hl-t majd újrarkod és menni fog.
Üdv kíváncsi -
raczger
őstag
nekem tökéletesen megy ez a páros
-
Arnold2
őstag
Kérek egy kis segítséget.
Ezt produkálja: [link]
Sürgős lenne. Plíz valami ötletet. Ja egyébként ezt olyan 15perc játék után csinálja. -
Dragon.
tag
up!
-
Dragon.
tag
pff sry nem tok segiteni....
-
ezekiel
aktív tag
ugy oldódott meg a dolog hogy felmásoltam vinyóra és így indultr el
-
ezekiel
aktív tag
az a helyzet hogy nem tudom feltenni! Bejön a menü hogy reg, meg telepítés de mihelyt rákattintok a telepítésre eltűnik az ablak és vége! a cd ugyan pörgeti de nem indul semmi! Olvastam hogy a romra gyanakodtatok eleinte de ez nem az miatt van! nem tudom miez! help!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest